Zna znanje

Chloe Khan - od prostitucije, droge i striptiza do milijuna i Novaka Đokovića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon pobjede Novaka Đokovića jedna je prsata dama jedva dočekala da se s njim slika i to brže bolje objavi na Instagram profilu.

Chloe Khan ili Chloe Mafija, javnosti je postala poznata kada se pojavila u X Factoru. Rođena je u siromašnoj obitelji u kojoj je jedino majka radila i prehranjivala ih. Ona je sanjala o slavi i bogatstvu.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

Makedonska starleta: Glumit ću u filmu s Marilyn Monroe!

Prije pojavljivanja u X Factoru prsata Chloe bavila se prostitucijom, a iz natjecanja je izbačena kada se saznalo da je konzumirala drogu.

Novcem zarađenim od prostitucije, plastičnim je operacijama u potpunosti promijenila svoj izgled. Kada je osjetila da je spremna i da je 'sve na svom mjestu', pokrenula je biznis, izvodila je striptiz ispred web kamere i na taj način zaradila milijune.

Nakon toga pojavila se i na naslovnici slovačkog Playboya. Kada je shvatila da web striptiz donosi uistinu gomile novca, zaposlila je djevojke koje rade za nju dok ona putuje, troši i druži se s poznatim facama. Tako je iskoristila priliku i slikala se s Novakom. Ispod fotografije je napisala 'Bravo babe'.

 

Fotografiju objavljuje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene