Kao dijete je bolovala od disleksije, a izjavila je da su je djeca maltretirala dok se razvijala u pubertetu. Napustila je školu sa 17 godina i odlučila se posvetiti modelingu


Charlotte McKinney prsata ljepotica progovorila je o svojim velikim grudima i problemima s kojima se susreće zbog njih i na neki način uništila snove i maštarije koje muškarci o njoj imaju.

Vezani članci Slika nije dostupna Svi su samo gledali u ogromne grudi 18-godišnjakinje! Slika nije dostupna Oprah se nije uvrijedila: 'Doista imam velike grudi'

Scarlett vrlo često krasi naslovnice magazina za muškarce koji su jednostavno hipnotizirani njenim bujnim grudima. Sada je odlučila pojasniti neke stvari i objasniti koji su nedostaci velikih grudi.

Prvo i osnovno, svi stalno ispituju koliko su stvarno velike. Zašto bi to netko morao znati?

Tijelo za poglede: Ljepotica zbog koje ćete upaliti klimu na najjače!

Noćna mora prilikom kupovanja grudnjaka. Neki su preuski, neki premali, neki bježe gore, a neki dolje, kako god okrenete, grudi iz njih ispadaju.

Žene s velikim grudima često brinu hoće li se u kasnijoj životnoj dobi opustiti. Scarlette tvrdi kako njena majka i u šezdesetima ima sjajne grudi. Ok, znači nema straha.

Ne voli kada je ljudi pitaju planira li smanjiti svoje grudi. Kaže kako ih ne želi smanjiti, sretna je što ih ima baš takve.

Nošenje košulja prema njoj totalna je katastrofa, uvijek su napete, vrlo često se odkopčavaju i vidi se grudnjak. Katastrofa!

Kad bolje razmislite sve to i ne zvuči baš toliko loše.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook