AKTIVNA HRVATSKA

Energična Asja Petersen po prvi puta trenira s Vodičanima

PR PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju PR +0 PR Galerija

Aktivna Hrvatska i ovog proljeća poziva na trening u Vodicama. Jedna od naših najpoznatijih trenerica Asja Petersen po prvi će puta upravo Vodičanima predstaviti Focus point tehniku koja je oduševila brojne sportaše ali i rekreativce.

 Zajednički trening održat će se u subotu, 25. svibnja u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika.

Asja je hrvatskoj javnosti poznata i kao trenerica koja veliku važnost pridaje pametnom i sigurnom pokretu i upravo zbog toga i toliko učinkovito. Vodi se principom bolje je bolje, a ne više je bolje. S 30 godina rada, svojim znanjem i iskustvom predstavlja vrh naše trenerske elite. Trening traje sat vremena i za ovu priliku bit će prilagođen tako da se mogu pridružiti različite dobne skupine.

„Kao i do sada voljela bih iskoristi priliku da građanima ukažemo na važnost kretanja i vježbanja odnosno tjelesne aktivnosti. Želim prenijeti informacije o tome koliko je bitno da se kretnje izvode pravilno, neovisno o tome da li dižemo girju, prtljagu, djecu ili se samo podižemo sa stolca. Isto tako, vjerujem da ćemo naše drage vježbače pošteno namučiti ali i zabaviti.” – izjavila je trenerica Asja Petersen.

PR PR

Uz sam trening, stručni partneri projekta educirat će o važnosti zdravog i aktivnog života. Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija hrane vježbačima će prenijeti najnovija saznanja iz područja medicine, kineziologije i nutricionizma. Program vodi Renata Sopek, a na treningu će se pridružiti i osobe iz sportskog života Hrvatske. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a trening u Vodicama održava se u suradnji s gradom Vodice i Turističkom zajednicom grada Vodica.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Definicija Hrane, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

Za trening u Vodicama potrebno se prijaviti putem službene web stranice projekta: www.aktivnahrvatska.hr

Pogledaj i ovo PR AKTIVNA HRVATSKA Tri tisuće mladih sportaša sutra u Rovinju, Poreču i Puli
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene