U toj dobrotvornoj akciji cilj je prikupiti novčana sredstva za novi odjel neonatologije bolnice u Petrovoj koja je pretrpjela velikve štete nastale nakon potresa u Zagrebu.

Galerija


Humanitarnu akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu" pokrenuli su udruga "Dinamo to smo mi" i "Klub roditelja nedonoščadi Palčići" sa svrhom prikupljanja novčanih sredstava za novi odjel neonatologije bolnice u Petrovoj koja je pretrpjela velikve štete nastale nakon potresa u Zagrebu.

Vezani članci Haljina Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović predstavlja haljinu u boji sezone: ''Ova nijansa bila je logičan izbor'' Lei Lou Za novi početak: Ljeto Aleksandre Dojčinović donosi još jednu sjajnu kolekciju

Organizirane su u aukcije putem Facebook grupe "Vratimo Palčiće u Petrovu" u kojima se prodaju sportske memorabilije i rekviziti.
U akciju su se uključile brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog i društvenog života, među kojima je i dizajnerica Aleksandra Dojčinović koje je na aukciju donirala originalni nogometni dres reprezentativca Domagoja Vide u kojem je odigrao nogometnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine protiv Danske.

Više informacija o aukciji možete pronaći na: https://www.facebook.com/groups/662206734559498/