Ovogodišnja Farma puna je zanimljivih trenutaka.


Samo nekoliko dana od ulaska na Farmu, trebalo je da se farmeri zbliže i počnu jedni drugima otkrivati svoje tajne. Za vrijeme ručka, Danijel je odlučio sa svojim farmerima podijeliti najtamnije stvari iz svoje prošlosti. Raspravljajući o teoriji da li se čovjek rađa zao, ili ga takvim okolina učini, Danijel je svoje teze kako okolina samo u nekoj mjeri utječe na dijete, potkrijepio događajem iz svog djetinjstva. Naime, istaknuo je kako je od svoje devete godine bio uvijek sam budući da mu je otac bio u ratu, a majka je radila u javnoj službi. „Sam kuhaš, sam pereš, sam ideš u školu i onda sam završio na ulici, starije društvo, loše društvo, alkohol, i onda te to povuče. Od svoje 13. do 16. sam bio jako loš.“ govori Danijel te dodaje: „Sa 16 godina sam završio na sudu i trebao sam ići u popravni dom, ali nekako sam to izbjegao jer mi je otac bio dosta visoko u vojsci. Morao sam se svaki tjedan javljati u centar za socijalni rad i reći što sam radio taj tjedan!“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

No, jednog dana, priznaje Danijel, upalila mu se lampica u glavi gdje se je samo priupitao što mu to treba u životu. „Ja sam onda sa 16 godina povukao jednu liniju i krenuo drugim putem. Vjerujem da je taj onaj kliker o kojemu pričam, da sam bio zao ili loš, onda bih krenuo dalje tim putem i postao još gori i tako dalje. Ako si dobar, uvidiš stvari da je to loše, staneš.“ zaključio je Danijel. Što su drugi farmeri rekli na tu temu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.