NIJE OČEKIVAO

"VUCO" RAZOČARAN "Zbog Kedže mi je propala janjetina. To je grijeh"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Kedžo kao Mariah Carey odnio je pobjedu u trećoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato.

Unatoč žestokoj konkurenciji ove godine, Damir Kedžo apsolutni je pobjednik treće sezone showa Tvoje lice zvuči poznato. U ime Nove TV, Kedžo je donirao glavnu nagradu u iznosu od 40.000 kuna koja je otišla udruzi „Crveni nosovi“ iz Zagreba koja se bavi psihosocijalnom podrškom prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama.. ''Nikada nisam naginjao tome da moram pobijediti. Bitno mi je bilo jedino da ja to dobro otpjevam. Pružila mi se prilika da mogu tehnicirati vokalno i zbog toga mi je jako drago'', kazao je Kedžo.

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

Sada već okrunjeni kralj transformacija dokazao je kako je apsolutni profesionalac improvizacija, a jednako tako misle i ostali natjecatelji. ''Kedžo je zaslužio pobjedu. Vrhunski je pjevač i performer. Ima idealne vokalne i scenske sposobnosti. Cijelo vrijeme mu govorim da se posveti mjuziklu jer smatram da bi vani u tome mogao uspjeti. Jako je simpatičan i drag, pršti energijom. Podsjeća me na mene prije 20 godina'', kazao je Matteo Cetinski koji smatra kako će Kedži kazalište dati puno više satisfakcije. ''Trebao bi svakako otići na koju audiciju u inozemstvo. Siguran sam da bi tamo dobro prošao'', kazao je Matteo Cetinski.

Iz emisije u emisiju Kedžo je oduševljavao svojim nevjerojatnim vokalnim sposobnostima te je s lakoćom ulazio u svaki lik. Ipak, našlo se i onih nezadovoljnih. ''Vuco nije baš zadovoljan, jer kad Vuco pjeva onda je svaki dan Božić i Nova godina, jede se, pije i slavi i nitko ne radi atmosferu kao on. Sad nitko neće pojest onu janjetinu sa pozornice. Propast će. To je grijeh'', kroz smijeh je reka Lana Jurčević koja je utjelovila Sinišu Vucu.

Ipak, uspjela je pronaći par riječi hvale za Kedžu. ''Jako volim Kedžu, njegovu duhovitost, direktnost, naše priče i baš smo se lijepo sprijateljili. Meni su takve stvari važnije od ičega i kad završi show, to će nam ostati i baš sam iskreno sretna zbog njega'', priznala je Lana koja Kedži predviđa sjajnu budućnost. ''Ne bojim se uopće za njega. Uporan je, ambiciozan, talentiran. Takvi kao on gdje si zacrtaju, tamo i stignu, a ja sam tu za njega ako mogu u tome pomoći, na bilo koji način'', rekla je Lana koja je osvojila treće mjesto u ukupnom konačnom poretku.

''Glasala sam za Kedžu. On je moj jako dobar prijatelj. Ovo finale nas je sve posebno spojilo. Pobjedu je definitivno zaslužio jer je konstantno bio odličan. Super je dečko, beskrajno duhovit i talentiran za glazbu, a osim toga je i jako glumstven. Osvojio me time što prihvaća svaku sugestiju i zna ju vrlo brzo primijeniti. To čak ni glumci ne znaju tako učinkovito i brzo napraviti kao on. Misim da tek sad može sve što hoće'', kazala jer Ana Maras Harmander.  Ostale kandidate kao i žiri Kedžo je bez sumnje potpuno impresionirao, a s njegovim talentima i mogućnostima može nam svašta ponuditi dodala je Ana. 

''Sjajan je. Ja se samo nadam da ću moći plesati jednog dana u njegovom spotu'', poručila je Ana Marasa Harmander.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene