intervju za dnevnik.hr

Naš svestrani mladi glazbenik ispričao nam je o čemu je ovisan, ali i na kojoj bi pozornici najradije nastupio

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi glazbenik Zvornimir Detelj je u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao sve o pozadini svoje karijere.

Nakon godina rada na svojoj glazbi i razvijanja glazbenog talenta, u proljeće 2020. Zvonimir Detelj je odlučio poduzeti ozbiljne korake u stvaranju svoje glazbene karijere i javio se sadašnjem producentu Leonardu Kapetanoviću. Leonardo je zajedno sa Davidom Magdićem uspješno pisao i producirao glazbu za mnoge mlade glazbenike. Kada su čuli Zvonimirove pjesme, imali su slične ideje o tome kako bi njegova glazba trebala zvučati i uspješna suradnja je krenula. Zajednički su odlučili da će se pjesmom „Kaži da me voliš“ predstaviti široj javnosti. Autor teksta i glazbe je Zvonimir Detelj, na aranžmanu su radili Zvonimir, Leonardo Kapetanović i David Magdić, a Leonardo i David su i producenti.

S obzirom da je Zvonimir mlado lice na našoj glazbenoj sceni, postavili smo mu nekoliko pitanja kako bismo ga bolje upoznali. Ispričao nam je što bi htio otkriti svojim obožavateljima o sebi. "Hmm, možda da sam inače strastveni navijač Real Madrida i da prije nekoliko godina nisam propuštao nijednu utakmicu svog omiljenog kluba. Sada imam mnogo obaveza i ne stignem pogledati baš svaku utakmicu, ali prije sam se znao čak buditi u pola 4 ujutro kako bih gledao utakmicu kraljevskog kluba. Ono što je još zanimljivo o meni je da sam ovisnik o palačinkama i da ih pravim minimalno tri puta tjedno, a nekad se zna desiti da su palačinke i po četiri dana zaredom na meniju", rekao je te nam je otkrio i tko su mu glazbeni uzori. "Domaći glazbeni uzori su mi Parni Valjak, Prljavo kazalište i Toše Proeski, a strani Ed Sheeran, Shawn Mendes, John Mayer, James Arthur i Bruno Mars, a svi koji su spomenuti su imali veliki utjecaj na moj glazbeni razvoj", kaže ovaj mladi glazbenik.

Osvrnuo se i na vrijeme pandemije te kako je sve utjecalo na njegovu glazbenu karijeru. "Mislim da je pandemija na mene utjecala kao i na svakog drugog glazbenika. Onemogućila nam je sviranje pred drugim ljudima, ali nam je dala prostora i vremena za stvaranje autorskih pjesama tako da sam ja cijelu situaciju maksimalno iskoristio kako bih napisao i uglazbio što više autorskih pjesama koje kroz nadolazeće godine planiram službeno izdati i skupiti u jedan lijepi album", istaknuo je Zvonimir te nam je priznao gdje bi volio održati koncert. "Najprije bih volio održati koncert u Tvornici kulture, zatim Domu sportova, a ako jednog dana bude prilike da koncert održim i u nekoj većoj dvorani ili nekom većem festivalu objeručke ću to prihvatiti. Korak po korak, pjesmu po pjesmu i vidjet ću gdje će me moj glazbeni put odvesti", zaključio je.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) +0 Sinead O\'Connor (Foto: Getty) Nekad i sad Iza nje je potresna životna priča, ali sada je sve dodatno šokirala priznanjem kakvim se bizarnim poslom bavila u mladosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene