premijera spota

Svestrani Varaždinac zarazne boje glasa predstavlja svoj singl prvijenac "Kaži da me voliš"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesmu „Kaži da me voliš“ Zvonimira Detelja prati spot sniman na dvije lokacije, u Novom Vinodolskom na malom otočiću San Marino i na brdu kod crkve sv. Jurja između Selca i Bribira.

Zvonimir Detelj je 24-godišnji zaljubljenik u glazbu i sport koji pažljivo i strpljivo gradi svoj glazbeni san. Iako je želio studirati na Kineziološkom fakultetu jer su mu sport i glazba dvije najveće strasti u životu, na kraju je ipak upisao Agronomski fakultet u Zagrebu gdje je upoznao kolegu, sadašnjeg prijatelja koji je već dugo bio u glazbi sa svojim bendom i to je bio dodatan poticaj koji ga je na kraju odveo u glazbene vode.

Pogledaj i ovo Tidal Pull premijera Utemeljitelji i ekskluzivni predstavnici “big indie” žanra sviraju na engleskom, a pjevaju na hrvatskom, poslušajte njihov novi singl

Nakon godina rada na svojoj glazbi i razvijanja glazbenog talenta, u proljeće 2020. se javio sadašnjem producentu Leonardu Kapetanoviću, koji je tada zajedno sa Davidom Magdićem uspješno pisao i producirao glazbu za mnoge mlade glazbenike. Dečki su imali slične ideje o tome kako bi Zvonimirova glazba trebala zvučati i uspješna suradnja je krenula. Zajednički su odlučili da će se pjesmom „Kaži da me voliš“ predstaviti široj javnosti. „Glavna tema ove priče je neuzvraćena ljubav iz jedne moje neuspjele veze. Jedna osoba gleda na vezu kao neku avanturu i ne želi se vezati, a druga osoba (u ovom slučaju ja) se zaljubi od glave do pete i želi da ta veza ode na višu razinu, ali djevojka se tu preplaši jer je mlada i voli život bez obaveza i tako veza pukne“ opisao je Zvonimir. Autor teksta i glazbe je Zvonimir Detelj, na aranžmanu su radili Zvonimir, Leonardo Kapetanović i David Magdić, a Leonardo i David su i producenti.

Pjesmu „Kaži da me voliš“ prati spot sniman na dvije lokacije, u Novom Vinodolskom na malom otočiću San Marino i na brdu kod crkve sv. Jurja između Selca i Bribira. Snimatelj i redatelj je Filip Gržinčić koji je u siječnju ove godine primio nagradu za najbolji spot 2020. godine u Republici Hrvatskoj. Zvonimiru je bilo vrlo važno da od spota dobije upravo ono što je zamislio: „Dugo sam proučavao s kim bih volio raditi spot i na kraju se odlučio za Filipa jer mi se jako dopao vizual u njegovim dosadašnjim spotovima. Ja sam prvotno htio da spot bude sniman u Zagrebu gdje je pjesma i napisana, ali je Filip predložio da to odradimo u Novom Vinodolskom i poslao mi scenarij koji se meni jako dopao.“ Radnja spota zamišljena je kao prikaz jedne prošle, kratke ljubavi/veze iz jednog dana dvoje zaljubljenih koji se isprepliću sa sadašnjošću gdje Zvonimir pjeva i svira te obilazi mjesta na kojima je bio sretan sa svojom bivšom djevojkom. Glumica u spotu je Natali Lauc (21), finalistica showa „Ženim sina“ iz 2019. godine.

Zvonimir se glazbom počeo baviti još u 4. razredu osnovne škole kada je svirao u tamburaškom orkestru, a ozbiljne korake je napravio prije 6 godina kada je napisao svoju prvu pjesmu. Za vrijeme pauze od učenja pisao je pjesme, a kako sam kaže: „Postao sam ovisan o pisanju svojih pjesama, znao sam biti zatvoren u sobi po više od 10 sati i raditi autorske stvari. Noću ne bih mogao mirno spavati ako pjesma nije bila završena, stalno su mi se motali stihovi i glazbeni motivi po glavi. Vozio bi se tramvajem do svojeg fakulteta i stalno bi mi dolazile ideje za refren koje sam si snimao na mobitel i jedva čekao doći doma sa predavanja kako bi mogao početi raditi na pjesmi.“

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene