Gastro i glazbeni užitak

FOTO Zvijezde uživale u plesnom vikendu novog kluba Ray

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatske zvijezde uživale su ovog vikenda u vrhunskom provodu.

Hrvatske zvijezde uživale su ovog vikenda u vrhunskom provodu u novom omiljenom mjestu zabave Zagreba, u klubu Ray. Tisuće gostiju u dva su dana Jarun pretvorili u veliki plesni podij, a o dojmovima će se još dugo pričati.

Pogledaj i ovo Haris Džinović ovako on tuguje! Pogledajte atmosferu s velike fešte u domu Harisa Džinovića, naseljem se orio veliki hit: ''Hoće da mi kažu s kim to spavaš...''

RAY CLUB (ex Mansion Club) - novo staro mjesto koje će pomjeriti granice zabave u Zagrebu!

Modna dizajnerica Kristina Bradač proslavila je rođendan u društvu prijatelja među kojima je bila i manekenka Kim Kosanović. Popularni glazbenik Jole uživao je u gastro delicijama te glazbi legendarnog Harisa Džinovića. Modna dizajnerica talijanskog Trussardija Natalija Žarković slobodne trenutke u Zagrebu provela je zabavljajući se u novom klubu.

U domaćim i stranim hitovima uživali su gosti iz cijele regije a za dobar provod pobrinuli su se i regionalne glazbene zvijezde Ana Nikolić i Haris Džinović koji su koncertima atmosferu u Rayu doveli do vrhunca najavivši uzbudljivo proljeće i ljeto u zagrebačkom klubu.

Grill & club Ray nedavno je otvorio svoja vrata na mjestu nekadašnjeg zagrebačkog kluba Mansion na jezeru Jarun. Odličnim glazbenim programom RAY se nametnuo kao novi hit klub za dobre provode u Zagrebu. Koncipiran da zadovolji najviše standarde, prvi je noćni klub u metropoli u kojem ćete tijekom cijele večeri, osim u glazbi, moći uživati u brojnim gurmanskim specijalitetima što dobrom provodu daje posebnu čar.

Proslavljeni tamburaški bend Prava Stvar od 21 sati zabavljat će goste novog jarunskog kluba, dok će se iza ponoći RAY pretvarati u atraktivni noćni klub na čijoj će pozornici nastupati vrsni glazbenici iz cijele regije uz plesne ritmove DJ-a.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene