Američka turneja

Zvijezda 'Igre prijestolja' voli Olivera: 'Hrvatska je postala moj drugi dom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Usprkos vrlo nabijenom rasporedu, koncertna turneja prolazi u dobroj atmosferi, jer profesionalizam pobjeđuje i najveći umor.

Iako još muku muče sa jatlagom zbog razlike u vremenu, čim se popnu na pozornicu umor nestaje “ko rukom odnešen”.

Pogledaj i ovo Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) baš su posebni! Par koji ruši sve predrasude već 17 godina, a od javnosti uspješno skrivaju detalje koji mnoge zanimaju!

IGRA PRIJESTOLJA Trenuci koje niste imali priliku vidjeti - do sada! Vrijeme je za blooperse!

'Možemo mi biti i umorni i bez snage, ali kada nas naša publika napoji svojom energijom sve bude dobro. Stoga, bez obzira na kojoj smo pozornici, u kojem gradu ili kontinentu pravo je veselje čuti zbor koji nas prati iz publike. Na to se nikada čovjek ne moze naviknuti, pa smo uvijek i ispočetka ganuti koliko nas srčano primaju svi redom', rekao je Oliver Dragojević.

Koncert koji ni poznati glumac Peter Dinklage nije htio propustiti

Usprkos kašnjenju i propuštenom letu iz Bostona za Cleveland, Oliver i ekipa su uspjeli doći do Cleveland u državi Ohio. Umorni i bez tonske probe održali su fenomenalan koncert u prepunoj “Ohio” dvorani!

U razdraganoj masi raspjevanih obožavatelja našao se i poznati glumac Peter Dinklage čija je ljubav za svim hrvatskim započela sa snimanjem "Game of Thrones” gdje ima jednu od glavnih uloga. 'Dubrovnik, Split, Hrvatska, postali su moj drugi dom. Osim sto dane provodim na snimanjima ove ultra-popularne serije na najčudesnijim lokacijama koju Hollywood može samo poželiti, upoznao sam kulturnu, povijesnu i gastronomsku ljepotu vaše zemlje. Večeras sam ovdje kao jedan od vas koji cijeni i voli Olivera, čiji koncert nisam mogao propustiti', rekao nam je američki glumac Peter Dinklage.

Oliver Dragojević u ekskluzivnom intervjuu - Izabrao svoje omiljene pjesme i progovorio o životu i moru

Koncert i u Kanadi

Po završetku koncerta u Clevelandu Oliver i društvo uputili su se autom do Detroita gdje su već u 6 sati ujutro poletjeli za Montreal. 'Sat i po čekanja na ulasku u Kanadu se činilo kao vječnost, a još ni kavu nismo popili! Tek smo oko 13 sati poslije podne uspijeli doći do dvorane “L’Olympia”', dodao je Oliver.

Telefoni organizatora stalno zvone jer se obožavatelji žele susreti sa Oliverom, nestrpljivi dočekati vijest da je njihov mezimac sretno stigao na kanadsko tlo, u Montreal gdje do sada nije nastupio, a sam je Oliver bio vidno zadovoljan, rekavši da mu je to jedan od najdražih gostovanja. 

Još malo slika...

Posted by Oliver Dragojevic (Official) on Tuesday, March 10, 2015


'Cijela produkcija, zvuk, svjetla su bili vrhunski. Ambijent dvorane, a i publika koja je pjevala sa mnom cijeli koncert nas je povukla. Dva i po sata je proletjelo. Au Revoir Montreal, hello New Orleans', rekao je Oliver. 

New Orleans oduševio Olivera

New Orleans dolazak Olivera i cijele ekipe dočekao je okupan suncem, na užarenih 30 stupnjeva. Vlaga u zraku, rijeka Mississippi isparava. Šarm grada, koji je pretrpio katastrofalni uragan Katrinu, i njegov duh naprosto su neuništivi. Kolijevka jazza, dom Louisa Armstronga i Fats Domina, ali i ludog noćnog života u French Quatreru gdje se u pokladno vrijeme, po udomljenoj francuskoj tradiciji luduje sve do Pepelnice i početka Korizme. "Mardi Gras” ( Pokladni utorak, op,a.) nažalost su propustili ovoga puta, ali zabave nije nedostajalo.

Na pozivu obitelji Cvitanovich koja u "Big Easy" živi već 57 godina večerali smo u najpoznatijem restoranu “Drago’s”, koji je u njihovom vlasništvu. Ponosna Dubrovačka obitelj cijenjena je i poštovana zbog svog doprinosa u vrijeme katastrofalnih poplava kada su prehranili 40000 ljudi. Zahvalni sugrađani su im dodijelili brojne zahvalnice i priznanja i vraćaju im se vjerno.

Cijela ekipa uživala je u nadaleko čuvenim prženim kamenicama, ali ne jednakim žarom: 'Ma, koje vidija peči kamenice? Tribaju oni doći i probati naše', šaljivo je komentirao Njoko, ližući prste.  

Evo da nam se i Oliver konacno javi na facebook.

Posted by Oliver Dragojevic (Official) on Monday, October 21, 2013

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene