Zucchero i Oliver Dragojević zapjevat će s 2Cellos-ima na zagrebačkom Tomislavcu 2. srpnja.


Talijanska zvijezda Zucchero i neponovljivi Oliver Dragojević, bit će posebni glazbeni gosti na velikom spektaklu 2CELLOS na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, u subotu, 2. srpnja.

Vezani članci Tedi Grubica (FOTO: Facebook) Maestralna izvedba zgodnog istarskog slavuja: Da ovo Toše može čuti i sam bi se naježio Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Fani Stipković i Stjepan Hauser uhvaćeni na romantičnoj večeri u Istri: Imamo li novi domaći par?

Od svih glazbenih gostiju s kojima su Luka i Stjepan surađivali tijekom posljednjih pet godina, nije bilo jednostavno odabrati goste. Ipak, odlučili su se za Zucchera s kojim su snimili pjesmu 'Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)', objavljenu na albumu 'IN2ITION' (2012.) koji je u Hrvatskoj prodan u zlatnoj nakladi.

'S Zuccherom smo snimali pjesmu za album u studiju u Rimu. Ovo je sjajna prilika da se ponovno vidimo i napokon nastupimo zajedno na pozornici. Još kada uz sve što smo pripremili zasviramo s Oliverom, bit će to još jedna noć za pamćenje', rekao je Stjepan Hauser koji je s Oliverom Dragojevićem objavio album 'Noć nek´ tiho svira' i održao niz koncerata.

A što su glazbene zvijezde pripremile za ovaj ekskluzivni slavljenički koncert povodom pete obljetnice karijere 2CELLOS, provjerite u subotu na Tomislavcu. Ulaz je slobodan!

2CELLOS će koncert početi klasičnim izvedbama u 21:30 sati, nakon čega slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija. Produkciju je već imalo priliku vidjeti 12000 obožavatelja u Areni u Veroni početkom svibnja, a u subotu će je će prvi puta predstaviti publici u Zagrebu.

Ovo je prvi veliki koncert 2CELLOS u Zagrebu nakon četiri godine. Bit će to savršena prilika da uživate u njihovim energičnim izvedbama jer se sljedeći veliki koncert očekuje tek nakon objave četvrtog studijskog albuma.

Koncert na Tomislavcu će biti ujedno i zadnji nastup 2CELLOS na aktualnoj svjetskoj turneji. Poklanjaju ga 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic.

Zagreb Classic je dio Zagrebačkog kulturnog ljeta (ZgKUL) koji i ove godine od lipnja do rujna nudi bezbroj nezaboravnih kulturnih događaja na dar svim Zagrepčanima i gostima našega grada. ZgKUL otvara najljepše otvorene i zatvorene pozornice grada Zagreba, koje će tijekom ljeta zauzeti brojni umjetnici - njih više od dvije tisuće.