Nova pjesma

Zgodni pjevač Baraba završio u krevetu s poznatom manekenkom

Barabe (FOTO: PR) Barabe (FOTO: PR)

Barabe novom pjesmom poručuju svim djevojkama i ženama, da su savršene

upravo takve kakve jesu i da postoji muškarac kome je svaka od vas posebna i SAVRŠENA.

Pogledaj i ovo Barabe predstavile novi singl (FOTO: Screenshot/YouTube) upoznali se nedavno Frontmen poznatog benda "zaveo" najseksi Hrvaticu: "Njoj ne možeš reći ne"

Sve popularniji kraljevi zabave, grupa Barabe i njihov frontmen Tomislav Španić u zagrljaju Petre Vladimir uspješnog modela s inozemnom karijerom i neospornim glumačkim talentom snimili su video za novi single Savršena na nekoliko lokacija u Zagrebu koji Vam ekskluzivno predstavljamo.

"Ljubavi, sada dok plešemo zajedno mi, dok drhte nam tijela, znaj samo ti jedina si, moj si život i raj, želim da znaš koliko mi značiš, da si za mene savršena..." dio je teksta pjesme "Savršena" za koju je glazbu i stihove protkane ljepotom ljubavnih emocija napisao gitarista Baraba Ivica Petrović, dok je za aranžman zaslužan Luka Kovačić.

Barabe (FOTO: PR) Barabe (FOTO: PR)

I ovoga puta prekrasna suradnja Baraba i redatelja Almmira Fakića (FrameForm Production) donijela je video koji obiluje ljubavlju i nepatvorenim iskrenim emocijama. Ona je savršena, ona je slikarica portretistica, njihov odnos je prepun romanse, uzbuđenja i erotike, dok Tomislav u cijelu priču unosi ogromnu količinu pozitivne energije vizualizirajući sam tekst pjesme.

Na radost brojnih obožavatelja kraljeva zabave Baraba koji su postali glavna atrakcija na privatnim zabavama i ekskluzivnim vjenčanjima, te nakon hit pjesme Živjeli mladenci koja je ušla u repertoar svih svadbenih svečanosti, vjerujemo da će upravo Savršena biti neizostavna pjesma za one najemotivnije trenutke.

Grupa Barabe nastavlja svoju turneju, te ih uskoro možemo vidjeti na koncertima u Pregradi, Jastrebarskom, Puli, Budinščini, Zagrebu i dr., a u pripremi su i ostale pjesme koje će se naći na njihovom albumu prvijencu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene