12. prosinca

Naš poznati progresivni indie rock bend najavio koncert u Tvornici kulture u sklopu programa "Ko nekad u osam"

Žen Žen Foto: PR

Prodoran i svjež audio-vizualni izričaj grupe Žen prepoznat je na sceni na kojoj imaju svoju vjernu publiku, a sada su najavile koncert u Tvornici kulture.

U duhu dobrih običaja nedjeljnih koncerata, Tvornica kulture pokrenula je program "Ko nekad u osam", a 12. prosinca na pozornicu Malog pogona Tvornice kulture stati će progresivni indie rock bend ŽEN.

Pogledaj i ovo Lela Kaplowitz promocije novih izdanja Lela Kaplowitz i Robert Mikuljan Quintet na sljedećem JazzHR koncertu u Tvornici kulture 13. travnja

Nakon 11 godina postojanja, tisuća prijeđenih kilometara i koncerata od Balkana do Baltika, Atlantika do Visle, te tri objavljena albuma, aktualnim singlom "Uroni u san" najavljuju svoj četvrti studijski album.

ŽEN je bend koji ne robuje kalupima. Oni su platforma za kreativni umjetnički izražaj svojih članova. Njihov prodoran i svjež audio-vizualni izričaj prepoznat je na sceni na kojoj imaju svoju vjernu publiku. Nepotrebno ih je dodatno predstavljati jer su svoj glazbeni put izgradile vlastitim kvalitetnim radom. Jedan su od bisera naše alternativne scene koji svojim suptilnim inkluzivnim aktivizmom ruši predrasude i rodne stereotipe.

Ulaznice po cijeni od 40kn (na dan koncerta 50kn) potražite u sustavu Entrio.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene