ne propustite

Željko Samardžić prvi put u Lisinskom 10. svibnja 2015

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Željko Samardžić ne krije uzbuđenje pred svoj prvi samostalni koncert u prestižnoj KD V. Lisinski koji će se održati ove nedjelje, 10. svibnja 2015.

Iako svoju karijeru uspješno gradi već nekoliko desetljeća, Željko Samardžić nam je otkrio kako jedva čeka koncert u Lisinskom i da već zna da noć prije od uzbuđenja neće moći spavati.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

Šarmer u 60-ima: 'Ženu je lako osvojiti, ali samo brižni je mogu zadržati'

Željko nastupio je u mnogim Arenama, velikim koncertnim prostorima, klubovima u cijeloj regiji, a uvijek je odlično prihvaćen i sa strane hrvatske publike. Za svoj prvi samostalni koncert u Lisinskom, Samardžić će posebno prilagoditi repertoar, a obećava vrhunsku zabavu uz svoje najljepše balade. S obzirom na posebnost koncerta, u pratnji će biti i njegov veliki bend.

Hammar Media i Željko Samardžić imaju 5x2 karte za čitatelje Dnevnik-hr-a. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na koncert i možda baš vi budete jedni od sretnika koji će uživati na koncertu.

Imamo i dobitnike: 

GORAN ZRNČIĆ
ANICA MIROSAVLJEVIĆ
MARTINA RADAŠ ĐURIĆ
VEDRAN PRAHIN
ANICA KLEMENČIĆ

'Ovo je i meni poseban koncert, jedva ga čekam, a uzbuđenje je krenulo već od dana kada smo potvrdili datum. Dolazim sa svojim velikim bendom jer ovakav koncert zaslužuje samo najbolje', rekao je Samardžić.

Ne propustite vječne hitove pjevača kojemu osmjeh ne silazi s lica 10. svibnja 2015. u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski! Ulaznice se nalaze u prodaji na blagajni dvorane i putem sustava ulaznice.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene