U klubu Roko

Željko Samardžić oduševio Zagrepčane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Stari lav“, „Letnja draga“, „Nemam ja toliko kofera“, „Pokaži mi šta znaš“, „Ljubavnik“ i mnogi drugi hitovi oduševljavali su sinoć sve koji su posjetili zagrebački Club Roko u kojem je po tko zna koji put nastupio Željko Samardžić, uz čije neprolazne hitove se plesalo i pjevalo do dugo u noć.

Ovaj ljubitelj zagrebačke, ali i publike diljem regije, koncert je otvorio jednim od svojih najvećih hitova , pjesmom „Stari lav“, čije stihove je publika uglas pjevala čim je Samardžić stupio na binu. Sve okupljene držao je na nogama do ranih jutarnjih sati, a kako je to izgledalo sinoć u Clubu Roko pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

„Na moje koncerte dolazi većinom mladi svijet, a to je nešto što me posebno raduje, jer mi mladi produžuju vijek. Planiram svirati dok god me zdravlje posluži, a već smišljam nove pjesme za neka buduća vremena“, rekao je Željko jednom prilikom.

Samardžić je rođen u Mostaru, gdje je i proveo najranije djetinjstvo. Pjevanjem se počeo baviti u srednjoj školi imitirajući već tada poznatog Kemala Montena. 1970. godine zapažen je njegov nastup na Prvom Pljesku u Banja Luci.

1995. godine nastupa na festivalu Pjesma Mediterana u Budvi gdje njegova pjesma „Sipajte mi još jedan viski“ dobiva odlične kritike i otvara mu vrata glazbenog svijeta.

Pogledaj i ovo Željko Samardžić dosta je utjecalo na njegov život Željko Samardžić progovorio o teškoj bolesti s kojom se bori: "Sve sam morao promjeniti"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene