Noć za pamćenje

'Želim da moj koncert u Lisinskom bude prepun ljubavi!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Samardžić najavljuje svoj prvi koncert u Lisinskom, koji je zakazan za 10. svibnja.

Uoči svog prvog koncerta u KD V. Lisinski, u svojoj dugogodišnjoj karijeri, zakazanom za 10. svibnja, Željko Samardžić, priznao je kako želi da upravo taj koncert bude prepun ljubavi.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

'Potrudit ću se da to bude noć koju treba ponovo da poželimo i publika i moja ekipa. Dolazi moj veliki bend kao da imamo koncert u Areni. Nedavno smo imali divne koncerte u Kanadi i Americi i baš smo se obradovali koncertu u Zagrebu. Sviramo i pjevamo srcem i svi će osjetiti i čuti kako radi naš kompas za ljubav', rekao je Željko Samardžić.

Šarmer u 60-ima: 'Ženu je lako osvojiti, ali samo brižni je mogu zadržati'

Koncert u Lisinskom nosi naziv 'Kompas za ljubav'. Poznat po prepunim dvoranama i ostalim koncertnim prostorima, priznaje da se još uvijek nije umorio od svega i da ga posebno veseli kada na svojim koncertima vidi mladu publiku.

'Mislim da je veliki motiv za mene to što puno mladog svijeta dolazi na moje koncerte i zbog toga vrijedi nastaviti dalje i sa koncertima i sa novim pjesmama', dodao je Samardžić.

Miljenik žena Željko Samardžić očarao Zagrepčane

Publika će ponovo moći uživati u svevremenskim hitovima poput Stari lav, Devet hiljada, ali i novijim pjesmama poput Zaustavite januar koja je u rekordnom roku pokorila regiju.

Ne propustite vječne hitove pjevača kojemu osmjeh ne silazi s lica! Ulaznice se nalaze U PRODAJI - na blagajni dvorane i putem sustava www.ulaznice.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene