Preslatki

Željko Krušlin i kćer Edita u novom video spotu "Čuvaj me"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Radijskim eterom uspješno je zaplovila nova skladba "Čuvaj me" Željka Krušlina i njegovog Latina. U spotu mu se pojavila i kćerka Edita.

Brojni ljubitelji živopisnog glazbenog opusa, ni ovoga puta nisu ostali razočarani,kada je u pitanju Željko Krušlina i njegov Latino. Radijskim eterom uspješno je zaplovila nova skladba "Čuvaj me". Sam Željko, priznao nam je kako nije skrivao uzbuđenje oko izlaska nove pjesme, za koju je siguran kako će biti dostojna nasljednica prethodnih uspješnica.

Pogledaj i ovo showbuzz Povratak zvijezda 'EMOCIJE ME PUCAJU' Žarili i palili 90-ih, a sada se vraćaju na scenu!

"Po mišljenju mnogih prijatelja, kolega, ali i glazbenih stručnjaka, nova pjesma "Čuvaj me" u rangu je skladbe ‘Divno je biti nekome nešto", za neke čak i bolja. Mišljenje publike itekako mi je važno", rekao je Željko

Najveći regionalni latino majstor i ovoga puta stavio je svoj autorski pečat na novu skladbu, za koju potpisuje glazbu i tekst, a koja je nastala na jednom posebnom mjestu, ‘Ovu pjesmu jako volim, te sam je sa velikim guštom i napisao. Ista je nastala prije godinu dana na Baćinskim jezerima, kod Ploča, u rodnom kraju moje supruge. Zanimljvo je kako ovo nije prva pjesma koja je nastala tamo, pa mogu zaključiti kako taj kraj vrlo inspirativno djeluje na mene.’

Ono što je još posebno kod glazbene priče "Čuvaj me", krije se upravo u video spotu, koji je snimljen pod redateljskom palicom Tonija Renauda. Naime, glavnu žensku ulogu odigrala je prelijepa Željkova kćer Edita, koja je ujedno i pokazala pravo plesno umijeće, s obzirom da se bavi profesionalno plesom.
Sama Edita, zaslužna je i za koreografiju u spotu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene