Željko Joksimović priprema veliko iznenađenje za zagrebačku publiku.

Galerija


Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji, Željko Joksimović, priprema iznenađenje obožavateljima 15. i 16. veljače u Areni Zagreb.

Vezani članci Bolnički krevet Prvi oboljeli od koronavirusa: "Više nemam temperaturu. Zapravo, cijelo vrijeme sam se osjećao prilično dobro" Policija, ilustracija Bacio bombu u trgovinu sportskom opremom na zagrebačkoj Trešnjevci

Riječ je o novoj pjesmi "Možda je to ljubav", koju će Željko premijerno izvesti pred hrvatskom publikom. Za prekrasnu baladu stihove je napisao Fahrudin Pecikoza, a Joksimović je napravio glazbu za manje od 24 sata, što je njegov službeni rekord.

"Melodiju sam brzo osmislio i mogu slobodno reći da je ovo jedna od mojih najljepših balada. Jedva čekam izvesti je na koncertima u Zagrebu. Siguran sam da će se publici svidjeti. To je prava ljubavna pjesma, u skladu sa nazivom koncerata "Arena Ljubavi", ističe Joksimović.

Spot za pjesmu se već snima i ovih dana premijerno će se emitirati u eteru. To je, dodaje pjevač, dar svima za Valentinovo, praznik posvećen zaljubljenima i onima koji tek trebaju pronaći pravu ljubav.

Obnovljeno prijateljstvo ili nešto više: Holivudski zavodnik viđen na rođendanskoj proslavi bivše supruge

Novi skandal trese kraljevsku obitelj: Otac Meghan Markle medijima ustupio pismo koje mu je poslala

Omiljena holivudska plavuša popila čašicu previše? Na proslavi završila na podu