Nesumnjivo najveća zvijezda regije, Željko Joksimović, sinoć je gotovo trosatnim glazbenim spektaklom potvrdio ono što se odavno zna.


Oko 20.000 obožavatelja tako je uglas sinoć u prepunoj Areni Zagreb pjevalo najveće Željkove hitove poput Lane moje, Zvezda, Nije ljubav stvar i Ludak kao ja, a on je publici pripremio veliko iznenađenje – na videozidovima premijerno je prikazan spot za najnoviju baladu Olovni vojnik.

Vezani članci Severina (Foto: IN Magazin) Mnogi su se pitali hoće li uopće imati snage stati na binu: ''Svakome se u životu nešto događa'' Slika nije dostupna Srpska zvijezda: 'Osjećam se kao nogometaš kad pred punim stadionom zabije gol'

Obožavatelji su ispunili Arenu Zagreb čim su se otvorili ulazi, a na izlazak svog idola na pozornicu nisu trebali dugo čekati – Željko je koncert otvorio hitom s posljednjeg albuma Nisam te zbog lepote voleo te uz pratnju orkestra tijekom nastupa i sam pokazao svoje glazbeno umijeće svirajući note svojih najljepših ljubavnih pjesama.

„Zagrebački koncert Željka Joksimovića od prve je najave istaknut kao jedan od najiščekivanijih događaja na ovim prostorima, a u prilog tome govori i činjenica da čak i nakon što smo u prodaju pustili dodatnih 100, tražila se karta više. Izuzetno smo ponosni i sretni što smo mogli biti dio ovakvog spektakla u izvedbi glazbenika i umjetnika kakav je Željko Joksimović te što smo njegovim najvećim obožavateljima pripremili provod za Valentinovo koji će dugo pamtiti“, izjavio je producent i organizator Alen Ključe ispred Star produkcije.

Ovom turnejom Željko Joksimović promovirao je svoj posljednji studijski album Željko Joksimović na kojem je pokazao sav svoj talent kao skladatelj i izvođač. Koncert u Areni bio je ujedno i prilika da pjevač publiku podsjeti i na uspješnice s Eurosonga te vlastitog glazbenog projekta Balkan Bazaar koji se temelji na jedinstvenoj glazbenoj kombinaciji pop, filmskih i drugih kompozicija s tradicionalnim pjesmama, ali u potpuno novim aranžmanima.