Željko Joksimović uoči dvostrukog koncertnog spektakla u Areni Zagreb objavio spot za novu pjesmu "Možda je to ljubav".

Galerija


Jedan od cjenjenijih glazbenika u regiji Željko Joksimović objavio je novi singl "Možda je to ljubav", koji će premijerno izvesti na koncertima u zagrebačkoj Areni 15. i 16. veljače. Balada je snimljena već u prvom zapisu, a dovršena za samo 24 sata uz pomoć benda i gudača.

Vezani članci Gomile smeća u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Hoće li problem smeća u Zagrebu riješiti visoke kazne: U ovom europskom gradu najveći su problem  -opušci Connect (Foto: Bojan Žaja) Grupa Connect priredila neočekivan spektakl u kultnom zagrebačkom klubu

"Ponosan sam na to što smo napravili pjesmu odjednom, što se kaže "na tri, četiri sad". Kao što se nekada radilo na traku. Analogno. Samo smo dosnimili gudače. I evo je, Spremna je za Dan zaljubljenih", kaže Joksimović.

Pjesme u kojima se glazba i vokal snime odjednom jako su rijetke. Još od 70-ih godina prošlog stoljeća, a pogotovo od 90-ih kada su računala "ušla" u glazbene studije, pjesme se prave tako što se snima instrument po instrument, ili se u nekim slučajevima čak i programira glazba uz korištenje odgovarajućih softvera. Nakon toga se radi glazbena matrica i snima vokal. Detalji se usavršavaju danima, pa i tjednima, dok se ne postigne željeni rezultat.
https://bit.ly/2GplDHP

Za prekrasnu baladu stihove je napisao Fahrudin Pecikoza, a Joksimović je napravio glazbu.

"Melodiju sam brzo smislio i mogu slobodno reći da je ovo jedna od mojih najljepših balada. Jedva čekam izvesti je na koncertima u Zagrebu. Siguran sam da će se publici svidjeti. To je prava ljubavna pjesma, u skladu s nazivom koncerata "Arena Ljubavi", ističe Joksimović.

Organizatori upozoravaju na mogućnost velikih gužvi na ulazu u Arenu pa savjetuju posjetiteljima da dođu što ranije kako bi na vrijeme ušli i zauzeli svoja mjesta.

Zagrebačka Arena otvara se u 18.30 sati, a koncert će početi u 20 sati.

Arena Zagreb dva puta će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za drugi koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim.

Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

Drastično je smršavjela i čudno se ponaša u javnosti: Ona se smješka, ali fanovi su zabrinuti za nju

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"