Otvorenje sezone

Željko Joksimović nastupa u petak 27. lipnja primoštenskoj Aurori

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljubav koja se rodila između primoštenske ljepotice "Aurore" i pop ikone Željka Joksimovića ne jenjava.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta za pamćenje Joksimović će zagrijati svoju vjernu publiku za još jednu nezaboravnu koncertnu sezonu u klupskom centru Dalmacije.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Željko Joksimović o sinu Kosti: 'Stvarno je nevjerojatan osjećaj, neopisiv'

Klupski biser Jadrana, primoštenska Aurora, ljetnu sezonu otvara posljednji vikend lipnja i to koncertom regionalne zvijezde Željka Joksimovića u petak, 27. lipnja. Za najiščekivaniji događaj sezone priprema se posebna velika pozornica na kojoj će Joksimović zapjevati neke od svojih najvećih hitova. Zanimljiv program tijekom koncerta uključuje i vatreni nastup kostimiranih plesačica, akrobata i LED robota u sklopu plesno-koreografskog showa WHITE PARTY.

Dan poslije u subotu, 28. lipnja sprema se veliko otvaranje sezone pjena partija. Za najpoznatiji „mokri“ party na Jadranu uz plesne ritmove omiljenih house i RnB hitova zaduženi su šibenski trojac interesantnog imena ŠI KAOS MAFIA kojeg čine Mika, ElectricJay i Gjuro.

Klub "Aurora" zadnjim vikendom lipnja otvara nikad bolju i kvalitetniju koncertnu i party sezonu, te najavljuje najjači program u Dalmaciji ovoga ljeta. U pripremi su brojna gostovanja pjevača i bendova, te fantastična imena techno, house i EDM scene.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića 27.06. se mogu kupiti u sustavu Eventima i Adria Ticketa po cijeni od 90kn. Popis poslovnica možete pronaći na www.eventim.hr i www.adriaticket.com .
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene