Ludiilo u Revelinu

JOKSIMOVIĆ I BEBEK Dva Željka spremaju spektakl!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Revelin objavio prva imena zimskog programa!

Ovu zimu u impozantnoj tvđjavi Revelin, zabave različitih žanrova definitivno neće faliti. Stoga Revelinci poručuju, svi vi koji niste u Dubrovniku kupite jednosmjernu kartu, pridružite nam se u najluđim noćima i provedite najljepše blagdane s nama.

Pogledaj i ovo Željko Bebek - 2 Poput Micka Jaggera! Željko Bebek ni sa 78 godina ne razmišlja o mirovini: ''Iz dana u dan sve više osjećam da pripadam pozornici!''

24.12.2016. Velika fešta na Badnjak uz legendarnog Željka Bebeka

Legenda ex yu scene, pjevač nekad najpopularnije grupe na ovim prostorima, Bijelog Dugmeta, dolazi 24.12.2016. u Dubrovnik sa svojim pratećim bandom, koji će za dubrovačku publiku svirati nove hitove, te opus Bijelog Dugmeta. Poznato je da Bebek ima široku paletu hitova, te generacijski i stilski vuče veliki dio publike, a njegova popularnost zadnjih godina dosegla je vrhunac, te puni koncertne prostore širom regije.



Osim pjesama s njegovog zadnjeg albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput 'Tijane', 'Dabogda te voda odnijela'. 'Laku noć, svirači', 'Šta će ti biti', 'Oprosti mi što te volim', 'I bog je od nas digao ruke', 'Il' me ženi, il' tamburu kupi', 'Kako došlo, tako prošlo', 'Čaša otrova', 'Da zna zora', 'Šta je meni ovo trebalo', te nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta.

30.12.2016 - miljenik ženske publike Željko Joksimović

‘Oduševljen sam. Mislim da kluba kakav je Revelin nema u cijeloj Europi. Ambijent tvrđave, povijest tog mjesta, uvijek je odlična atmosfera.’

Riječi su to jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora i velikog ljubimca dubrovačke publike. Željko Joksimović uveličat će zimu u čarobnom Dubrovniku u Culture Clubu Revelin, te ćemo tim koncertom ispratiti posljednje trenutke stare godine i zagrijati se za 31.12.2016., gdje Culture Club Revelin priprema veliko iznenađenje za najluđu noć u godini.

Uz hitove ‘Nije ljubav stvar’, ‘Ludak kao ja’, ‘Libero’, ‘Nije do mene’, ‘Varnice’, ‘Žena za sva vremena’ i mnoge druge, poslušajte, proveselite se i pohitite po svoje ulaznice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene