ekskluzivne fotke

Čolić uhvaćen u zagrljaju tajanstvene brinete na Santoriniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena legenda Zdravko Čolić u društvu predivne brinete boravio je proteklih dana na jednom od najljepših grčkih otoka Santoriniju.

Ipak na zadovoljstvo brojnih žena, Čolić je na Santoriniju u društvu najbližih suradnika ekskluzivno, kao najavu novog spektakularnog koncerta u beogradskoj Kombank Areni 12. prosinca, snimio četvrti spot sa aktualnog albuma 'Vatra i barut' u izdanju Hit Recordsa'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

Što je Zdravko Čolić dobio od obožavateljica?

Jednu od najljepših balada sa albuma 'Zar se nismo shvatili', čiju glazbu i tekst potpisuje Maya Sar, a aranžman Nikša Bratoš, i ovog puta vizualno će uobličiti redatelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekes Keky, koji je Santorini odabrao zbog bijele boje koja asocira na čistoću, jednostavnost i mir a nasuprot tome, opasnog vulkana na kome otok leži, a koji priziva na strast i uzburkanu emociju kakva je i sama pjesma.

Sam Čola otkrio nam je kako je 'na liticama fascinantnog vulkanskog otoka smještena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz cijeli video spot, osjeti prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi iako ga, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ni u jednom trenutku ne pronalazi.'

Uloga mlade žene dodijeljena je prelijepoj manekenki Jeleni Knežić, koja je u sjajnoj kreaciji Bojane Ugrešić, plijenila pažnju brojnih turista koji nisu krili oduševljenje koristeći svaki kadar da se fotografiraju, što je reditelju Kekiju stvaralo najveće probleme.

Dok čekamo premijeru novog spota Zdravka Čolića za singl 'Zar se nismo shvatili' koja se očekuje do kraja listopada, pogledajte ekskluzivnu fotogaleriju sa snimanja koju potpisuje Aleksandar Kerekeš Keky.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene