Zdravko Čolić rasprodao je tri koncerta u Beogradu u vrlo kratkom vremenu i tako oborio sve rekorde.

Galerija


Zdravko Čolić jedini je regionalni izvođač koji je oborio sve rekorde po broju rasprodanih Stark Arena u Beogradu, i to čak tri puta.

Interes za prvi najavljeni koncert bio je ogroman pa stoga i ne čudi činjenica da je rasprodan u vrlo kratkom vremenu. Drugi najavljeni koncert i kod samog izvođača izazvao je uzbuđenje i sreću. Kada su u medijima krenula nagađanja o mogućnosti da se otvori još jedan datum i za treći koncert, nitko nije ni slutio da će upravo taj koncert biti rasprodan čak i prije nego što su bila prethodna dva.

I što je sam Čola mogao napraviti, osim onoga što se od njega i očekivalo. Dao je publici ono što su svi htjeli te je tako pronašao vrijeme i za četvrti datum koncerta.

Tako će kraj mjeseca, 29. i 30. studenog nastupiti u već odavno rasprodanoj Stark Areni, sredina prosinca, točnije 13. 12., rezervirana je za još jedan rasprodani koncert u spomenutoj Areni, ali na zahtjev nezasitne publike, dodan je još jedan termin. Tako je Čola zakazao druženje sa svojom publikom i sutradan, točnije 14. 12. Takav nezapamćeni uspjeh koji do sada nikome nije pošao za rukom, ne čudi kada je Čola u pitanju.

Tim postignućem oborio je sve rekorde i itekako još jednom potvrdio o kakvom se izvođaču radi, izvođaču čija karijera bilježi same uspjehe, a ljubav njega i publike pokazuje međusobno poštovanje.

Hoće li Čola stati na četvrtom koncertu, možemo samo nagađati, ali do kraja godine ostaje još nekoliko dana za eventualna iznenađenja.

Lijepa Vanja u profinjenom izdanju zasjenila Luku: Poznati par nije se trudio kriti emocije na važnoj večeri

Vezani članci Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) Najveći šarmer ovih prostora otkrio nam je kakav tip žene voli, a odgovor bi vas mogao iznenaditi Zdravko Čolić (Foto: Damir Špehar/Pixsell) Regionalni miljenik žena uskoro će zapaliti Arenu Varaždin: Hoćete li i vi plesati na Čolićeve hitove?