Svaka čast!

Zdravko Čolić jedini je izvođač koji je oborio sve rekorde u regiji, i to čak tri puta!

Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija

Zdravko Čolić rasprodao je tri koncerta u Beogradu u vrlo kratkom vremenu i tako oborio sve rekorde.

Zdravko Čolić jedini je regionalni izvođač koji je oborio sve rekorde po broju rasprodanih Stark Arena u Beogradu, i to čak tri puta.

Interes za prvi najavljeni koncert bio je ogroman pa stoga i ne čudi činjenica da je rasprodan u vrlo kratkom vremenu. Drugi najavljeni koncert i kod samog izvođača izazvao je uzbuđenje i sreću. Kada su u medijima krenula nagađanja o mogućnosti da se otvori još jedan datum i za treći koncert, nitko nije ni slutio da će upravo taj koncert biti rasprodan čak i prije nego što su bila prethodna dva.

I što je sam Čola mogao napraviti, osim onoga što se od njega i očekivalo. Dao je publici ono što su svi htjeli te je tako pronašao vrijeme i za četvrti datum koncerta.

Tako će kraj mjeseca, 29. i 30. studenog nastupiti u već odavno rasprodanoj Stark Areni, sredina prosinca, točnije 13. 12., rezervirana je za još jedan rasprodani koncert u spomenutoj Areni, ali na zahtjev nezasitne publike, dodan je još jedan termin. Tako je Čola zakazao druženje sa svojom publikom i sutradan, točnije 14. 12. Takav nezapamćeni uspjeh koji do sada nikome nije pošao za rukom, ne čudi kada je Čola u pitanju.

Tim postignućem oborio je sve rekorde i itekako još jednom potvrdio o kakvom se izvođaču radi, izvođaču čija karijera bilježi same uspjehe, a ljubav njega i publike pokazuje međusobno poštovanje.

Hoće li Čola stati na četvrtom koncertu, možemo samo nagađati, ali do kraja godine ostaje još nekoliko dana za eventualna iznenađenja.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 10 Regionalni miljenik žena Već pet desetljeća najtraženiji: Zdravko Čolić rasprodao i drugi koncert povodom Dana žena u Areni Varaždin!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Celebrity Lijepa Vanja u profinjenom izdanju zasjenila Luku: Poznati par nije se trudio kriti emocije na važnoj večeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene