Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svojoj brojnoj publici Čola je poručio kako jedva čeka ponovno izaći na pozornicu zagrebačke Arene.


Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Zdravko Čolić na današnjoj press konferenciji najavio je veliki koncertni spektakl 07.03.2015., uoči Dana žena. Iza Zdravka Čolića je jednogodišnja turneja naziva 'Vatra i barut', koja je započela 08.03.2014. godine, a točno godinu dana nakon, nastupom u Areni Zagreb Čola će okruniti cjelokupnu izuzetno uspješnu turneju.

Tragovi jedne ljubavi u novom spotu Zdravka Čolića - pogledajte ‘Zar se nismo shvatili’!

Vezani članci Slika nije dostupna Ulaznice za koncert Zdravka Čolića u Areni gotovo rasprodane! Slika nije dostupna Dan žena uz koncert godine – Zdravko Čolić u Areni Zagreb

Nedavno, do posljednjeg mjesta ispunjena dva koncerta u Beogradu pokazala su da je Zdravko Čolić itekako jedna od najvećih zvijezda u cijeloj regiji, a njegova publika svaki novi koncert iščekuje s velikim nestrpljenjem. Dobro je poznato da se na Čolinim koncertima uvijek traži ulaznica više, a kako ne biste propustili nezaboravni spektakl 07.03.2015. na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu.
Ulaznice su u prodaji od prosinca 2014. godine putem sustava Eventim.

Uoči koncerta u zagrebačkoj Areni Zdravko Čolić je rekao: 'Drago mi je što sam ponovno u Zagrebu, vežu me jako lijepa sjećanja za ovaj grad. Vjerujem kako je pred nama odličan koncert, sami znate da ja svu svoju energiju dajem publici, a ona mi to na najbolji mogući način vraća - pjevajući sa mnom u glas'. Brojna publika koja će doći na zagrebački koncert uživat će u najvećim uspješnicama iz dugogodišnje karijere Zdravka Čolića, a organizatori ističu kako je u pitanju zaista pravi koncertni spektakl, dok će produkcija biti na svjetskoj razini.

Diskografska kuća Hit Records iznimno je ponosna na dugogodišnju suradnju sa Zdravkom Čolićem, iza koje stoji tri albuma, uključujući aktualni album 'Vatra i barut'. Prije koncerta u Zagrebu, na samo Valentinovo 14.02.2015., Zdravko Čolić održat će koncert u Osijeku – 'Osijeku s ljubavlju' u dvorani Gradski vrt s početkom u 20 sati.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook