Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstavljamo vam novi singl glazbene legende Zdravka Čolića - 'Esma'.


Nakon pjesme 'Što ti dadoh', riječ je o drugom singlu sa Čolićevog novog albuma 'Vatra i barut'. 'Esmu' u djelu teksta zajednički potpisuju Momčilo Bajagić Bajaga i Zdravko Čolić, za glazbu je zaslužan sam Čolić, dok je aranžman djelo Vojislava Aralice.

Vezani članci Una Čolić Kći Zdravka Čolića sve je popularnija zbog fotki koje objavljuje na Instagramu, zadnjom je izazvala pravu pomutnju među fanovima Slika nije dostupna Dan žena uz koncert godine – Zdravko Čolić u Areni Zagreb

Ova romantična priča o ljubavi djevojke i mladića, nedavno je dobila i video spot koji se u kratkom vremenu zavrtio na svim regionalnim televizijskim kućama.

Inače, 'Vatra i barut', četrnaesti po redu album Zdravka Čolića, već je zabilježio rekordne uspjehe, a komentari struke i publike nikad nisu bili bolji. Sve navedeno itekako je opravdano jer je i ovoga puta Čolić okupio najbolje autore, Marinu Tucaković, Momčila Bajagića Bajagu, Mayu Sar te Bruna Kovačevića.

Odlični aranžmani i još bolja produkcija stižu iz radionice Nikše Bratoša i Voje Aralice, dok je album svojim gostovanjem začinio i Vlatko Stefanovski.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook