Novi hit

VIDEO Tko će zavoljeti Esmu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Predstavljamo vam novi singl glazbene legende Zdravka Čolića - 'Esma'.

Nakon pjesme 'Što ti dadoh', riječ je o drugom singlu sa Čolićevog novog albuma 'Vatra i barut'. 'Esmu' u djelu teksta zajednički potpisuju Momčilo Bajagić Bajaga i Zdravko Čolić, za glazbu je zaslužan sam Čolić, dok je aranžman djelo Vojislava Aralice.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Ova romantična priča o ljubavi djevojke i mladića, nedavno je dobila i video spot koji se u kratkom vremenu zavrtio na svim regionalnim televizijskim kućama.

Inače, 'Vatra i barut', četrnaesti po redu album Zdravka Čolića, već je zabilježio rekordne uspjehe, a komentari struke i publike nikad nisu bili bolji. Sve navedeno itekako je opravdano jer je i ovoga puta Čolić okupio najbolje autore, Marinu Tucaković, Momčila Bajagića Bajagu, Mayu Sar te Bruna Kovačevića.

Odlični aranžmani i još bolja produkcija stižu iz radionice Nikše Bratoša i Voje Aralice, dok je album svojim gostovanjem začinio i Vlatko Stefanovski.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene