ZA TRIBINE

OGROMAN INTERES Dodatne ulaznice za koncert Đorđa Balaševića

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog velikog interesa za Balaševićev koncert ''Srebra Decembra'' u prodaji su dodatne ulaznice - za tribinu!

Još je sasvim malo ulaznica ostalo u prodaji za koncert Đorđa Balaševića u zagrebačkoj Areni 26.12.2016. i pitanje je trenutka kada će koncert biti rasprodan u cijelosti. Gornje i donje tribine, koje su do sada bile u prodaji, su rasprodane, dok je ostalo još sasvim malo ulaznica na parteru.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Zbog velikog interesa, ali i zbog pojavljivanja ulaznica na "crnom tržištu", organizator je odlučio osigurati dodatne ulaznice za tribinu, po cijeni od 160 kuna. Kako se u raznim oglasnicima mogu pronaći ulaznice po duplo skupljim cijenama od službenih, organizator je odlučio pustiti zadnji sektor tribina u prodaju, i podsjetiti da je ostalo još ulaznica za parter.

Mole se svi da ne kupuju ulaznice od raznih preprodavača, po znatno višim cijenama, već da svoju ulaznicu kupe preko službenih kanala prodaje.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima Tisak Media centara, u Atlasu, Dancing Bear i Croatia Records dućanima, Rockmarku i Dirty Old Shopu te na svim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online kupnja ulaznica moguća je na www.ticketshop.hr


Stanje ulaznica po kategorijama:
Gornja tribina - 160 kuna
Parter - 180 kuna

Facebook Event

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene