Ne propustite

Zbog stresa zaboravio uključiti pećnicu, a u hangaru MasterChefa bit će i dima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite novu epizodu MasterChefa na Novoj TV u nedjelju 22.ožujka u 21.55 sati.

Muke po rezanju natjecatelji neće moći izbjeći ni u drugoj, ključnoj epizodi u kojoj ćemo saznati TOP 16 natjecatelja popularnog kulinarskog showa. Na daskama za rezanje ovaj put dočekat će ih ananas.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Stigla prinova! Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

„Nožem protiv dva ananasa! Simpatično! Ljigavo, mokro, napeto!“ komentirao je jedan natjecatelj kad je vidio izazov. Druga prilika za dokazivanje ispred stručnog žirija bit će čišćenje lignji. Onaj tko ih najbolje očisti zavrijedit će prolazak u sljedeći izazov u kojemu će tražiti svoje mjesto u TOP 16. Dino će svima pokazati kako vrsni chefovi čiste lignju. Natjecatelji će se morati dobro pomučiti sa čišćenjem, no žiri će ipak morati odabrati 12 najboljih koji će dobiti priliku sudjelovati u Testu kreativnosti te izboriti se za ulazak u MasterChef kuhinju.

„To je sluzavo, to se micalo, ja sam tu lignju vrtila po dasci i samo sam molila Boga da ne padne s daske“ komentirala je natjecateljica Iva. „Krećem u borbu, borit ću se sa svim što znam i nadam se da će biti uspješno“ najavio je natjecatelj Valerio prije Testa kreativnosti u kojemu se od kandidata očekivalo da naprave slatko – slani desert. Na raspolaganju će imati osim dodatnih, i glavne namirnice od kojih će odabrati samo jednu. „Kuhate za direktan ulazak u MasteChef kuhinju. Jela koja nisu gotova, jela koja nisu ispravna, jela koja su propala – nećemo ni probati“ –poručio je kandidatima Andrej.

Poznato lice među kandidatima - 'Ako ja sad ne prođem, onda ću se zauvijek ostaviti kuhanja'

Bit će zanimljivo vidjeti koja će jela zaintrigirati nepca žirija, tko će dobiti komplimente, a tko oštre kritike. Vidjet ćemo kako se neki natjecatelji muče s osnovama, kome će probleme zadavati tapni mikser, a tko će zbog stresa zaboraviti uključiti pećnicu. Jedna od natjecateljica se neće baš proslaviti niti prezentacijom svog jela. Naime, ispred žirija donijet će tanjur zamrljan krvlju, te će Dino odbiti kušati to jelo. Da napetost i dekoncentriranost vlada u hangaru pokazat će i situacija kada će jednom kandidatu zagorjeti karamela: „Ja otvorim pećnicu da vidim kolač, a krene dim, kao da se nešto zapalilo i gledam samo gdje je žiri da to ne vidi“ – u panici je bio natjecatelj.
Prije konačne odluke tko prolazi u TOP 16, kandidatima će biti dana posljednja šansa.

U Stres testu, osim svojim kulinarskih sposobnosti, kandidati su morali pokazati timski rad, te ovladavanje u stresnoj situaciji radeći s partnerom nad istom radnom jedinicom. Dok će neki dobro snaći u ovom testu, za neke će ovo biti pravi izazov, te ih koštati i prolaza u daljnje natjecanje.

Ne propustite ove nedjelje uzbudljivu epizodu iz hangara MasterChefa u kojoj ćemo saznati TOP 16 natjecatelja showa MasterChef Hrvatska!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene