Stotinu vježbača po posljednji je put ove godine sa zdravog jutra u Slavonskom brodu poslalo poruku Pokreni se!


Jednogodišnje putovanje Hrvatskom projekta koji promiče zdraviji i aktivniji život završilo je na najbolji mogući način – osmijehom, vježbom i apelom stručnjaka da ne posustajemo. Prepuna sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu šalje sportski pozdrav i najavljuje aktivnu 2014. godinu.

Vezani članci Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda - 2 Dio ih je već napustio Hrvatsku: Organiziran let kući za one koji mogu putovati nakon stravične autobusne nesreće, još 15 ih je u bolnici Vozač autobusa koji je kod Slavonskog Broda sletio s ceste Vozaču autobusa mjesec dana istražnog zatvora, brani ga jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika: ''Koliko znam od njega, nikad nikome nije rekao da je zaspao''

“Dolaze dani blagdana kad se svi volimo opustiti i uživati u hrani i piću. Pozivamo Vas da to radite umjereno, budite aktivni svakog dana, pripazite na sebe da ne biste patili u siječnju i veljači!” – poručuje kineziolog Marijo Anić Kremić.

Više od 2000 vježbača ove se godine pridružilo projektu koji je pokretao Hrvatsku. Brojne sportske i glazbene zvijezde pridružile su se i vježbale zajedno s prijavljenim vježbačima. Besplatna dijagnostika Biotreninga otkrila nam je u kakvoj smo zapravo tjelesnoj formi, a predavanja Definicije Hrane uputila su nas u čari nutricionizma. Vježbači su nagrađivani KOZMO prostirkama za vježbanje, magazinom Men’s Health, vodom Jana i drugim iznenađenjima.

“Zahvaljujemo svim vježbačima i partnerima na sudjelovanju u ovogodišnjem projektu. Zajedno smo pokretali Hrvatsku, promicali zdraviji i iaktivniji život. Projekt Pokreni se nastavlja se i u 2014. godini brojnim sportskim iznenađenjima i proljetno – ljetnom druženju!” – izjavio je koautor projekta Toni Dabinović.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook