#WELOVESOUND & TIME WARP PREDSTAVLJAJU: SONUS FESTIVAL 2019

Završilo je najuspješnije izdanje Sonus festivala do sad!

PR PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR PR +0 PR Galerija

Više od 12 tisuća posjetitelja iz 65 zemalja svijeta plesalo je 5 dana i 5 noći uz više od 70 izvođača u klubovima na otoku Pagu

 

 U petak, 23. kolovoza, sa već tradicionalnim afterpartyjem, završio je Sonus festival. Više od 12 tisuća posjetitelja iz čak 65 zemalja svijeta plesalo je na 7. izdanju ovog svjetski poznatog festivala koji se svake godine održava u klubovima na otoku Pagu, a ove godine je trajao od 18 do 23. kolovoza.

Festival je ove godine privukao više posjetitelja nego prethodnih godina što je organizatore potaknulo da gostima ponudi i dodatna dva događaja dva dana prije početka samog festivala, kao i da uvrsti dodatni klub u lokaciju održavanja festivala – Noa Beach klub.

PR PR

Iako je većina posjetitelja došla na Pag zbog festivala iz Njemačke, Italije, Francuske, Velike Britanije, Nizozemske, sve je veći broj gostiju iz Australije, SADa, ali i dalekih destinacija kao što u Ujedinjeni Emirati, Brazil, Južna Koreja, Tajland, Egipat, Japan i ostali koji su svrstali Sonus festival na svoju party mapu.

Osim zadovoljnih organizatora, u Gradu Novalji se za vrijeme Sonusa tražio apartman više i ugostiteljski objekti su bili puni.

Ove godine Sonus je ugostio više od 70 izvođača od kojih je većinu činila sama krema svjetske scene elektroničke glazbe kao što su Sven Väth, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Solomun, Marco Carola, Boris Brejcha, Derrick May, Joseph Capriati, Pan-Pot, Loco Dice, Seth Troxler, I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee kao i imena regionalne i domaće scene koja organizatori Sonusa posebno podržavaju – Petar Dunov, Valentino Kazyani, Dejan Milićević, Marko Nastić, Ian F, Josip Bajić aka Bronski, Marin Biočić i Mate Čeko. Iako su neki zbog bolesti morali otkazati nastup, program je tekao u savršenom redu i rasporedu.

PR PR

Sonus festival je svojim impozantnim programom, posebnom atmosferom i atraktivnom lokacijom, 3 godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, ali i 3 godine zaredom bio uvršten u najbolji festival elektroničke glazbe u svijetu za mjesec kolovoz, prema časopisu Resident Advisor.

Za više informacija, pratite Sonus festival i ostale događaju organizatora na regionalnim kanalima društvenih mreža.

Partner festivala je bila Jana, a preferirano sredstvo plaćanja na festivalu Mastercard® i Maestro kartice®

PR PR

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/ 

SKINITE BESPLATNO I NOVO IZDANJE SONUS STICKERA NA VIBERU PUTEM VAŠIH MOBITELA

https://vb.me/72064a 

Pogledaj i ovo PR SPKTAKL NA PLAŽI ZRĆE Objavljena imena novih zvijezda koje će nastupiti na paškom Sonus festivalu u kolovozu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene