OČEKIVANAJ ISPUNJENA

SPEKTAKULARAN KRAJ Završio Split Beach Festival

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Senzacionalni DJ Julian Jordan i glazbeno-scenska atrakcija La Fiesta zatvorili dosad najbolje izdanje Split Beach Festivala.

Spektakularnim nastupom Nizozemca Juliana Jordana i glazbeno-scenske atrakcije La Fieste završen je najuspješniji, treći po redu Split Beach Festival.

Pogledaj i ovo showbuzz Split Beach Festival: Poznate ljepotice najavile englesku DJ zvijezda Paula Oakenfolda

Više od 10.000 posjetitelja u tri je dana Festivala plesalo na splitskoj plaži Bačvice. Posljednju večer Festivala veliku pozornicu na Bačvicama ispunilo je više od 40 sjajnih umjetnika pristiglih iz svih krajeva svijeta. Akrobatske točke koje su izvodili na svili, trapezu, ringu, strapu i šipci nikoga nisu ostavile ravnodušnima. Senzacionalna predstava s vrhunskom scenografijom i kostimografijom zatvaranje Festivala učinila je nezaboravnim.

Sjajni nastup La Fieste upotpunio je nizozemski DJ Julian Jordan, njegova energija, ples te komunikacija s publikom, potvrđuju da je ovaj mladi DJ jedno od lica koje će zavladati vrhom svjetske glazbene scene. Uz Juliana Jordana svoj nastup na impozantnoj pozornici tik uz more održao je i violinist Miguel Lara, koji je na nevjerojatan način spojio klasični instrument s modernim zvukom. La Fiesta je još jednom zabljesnula u svom punom sjaju otkrivši koliko sjajnih, mladih i talentiranih umjetnika objedinjuje.


Treće izdanje Split Beach Festivala na kojem su proteklih dana nastupili, trance DJ duo Aly&Fila, svjetski poznati DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano, energični Rudimental, senzacionalna glazbeno-scenska atrakcija La Fiesta i njihov DJ Julian Jordan, samo će se na kratko oprostiti od svoje vjerne publike, jer već za sljedeću godinu najavljuju još bogatiji line up. Festival su pratili brojni inozemni i hrvatski mediji, osjetno povećanje broja posjetitelja potvrđuje kako je Split nakon srpanjske Ultre u kolovozu dobio Festival koji postaje tradicionalan i međunarodno priznat. Organizatori za iduću godinu najavljuju još bogatiji program, a spektaklarnom scenografijom i brojnim efektima Split Beach Festival već sad možemo proglasiti najboljim glazbenim događajem kolovoza.

Tri dana Festivala, praćeni ponajboljom produkcijom zvučnog i light sistema čine osnovni koncept ovog događaja, dok je Sensation okus, koji razbija monotoniju, obećava zabavu i energiju bio idealan pratitelj na ovom vrhunskom spektaklu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene