Rab Summer Festival iz godine u godinu postaje sve prestižniji i sve važniji glazbeni događaj tijekom turističke sezone.


Rab je od 15. do 17. kolovoza okupio ne samo zvjezdana imena hrvatske glazbene scene, već i desetke tisuća turista željnih dobre zabave i još bolje glazbe.

Vezani članci Tomislav Bralić - 1 Tomislav Bralić ispričao kako održava glazbenu kondiciju, a i što će sve otkriti knjiga o 35 godina postojanja Klape Intrade Ana Rucner Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

Odlični izvođači, živi ritmovi i atraktivni popratni sadržaji obilježili su i ovogodišnje izdanje Rab Summer Festivala i najavili da već sljedeće godine možemo očekivati jednako sadržajan i jednako kvalitetan festival s ponovo zanimljivim izvođačima.

Festival je otvoren 15.08. velikim samostreličarskim turnirom kojim se oživila povijest i tradicija Raba da bi samo nekoliko sati poslije na Trgu Sv.Kristofora violončelistica Ane Rucner održala nezaboravni koncert i osim atraktivnog stasa pokazala svoju glazbenu raskoš i umijeće.

>> Ljeto na Dnevnik.hr

Nakon spoja klasičnog i modernog slijedila su dva velika koncerta, pa su publiku na Trgu Sv. Kristofora svojim poznatim ritmovima 16.08. zabavljali Soulfingersi dok je na gradskoj rivi održan odličan koncert elektronske glazbe I LOVE RNB na kojem su nastupali najbolji hrvatski i međunarodni DJ-i. Baš kao i prve dvije večeri i završna večer Rab Summer Festivala donijela je pregršt dobre glazbe i odlične zabave.

Tako su 17.8. na Trgu Sv.Kristofora svoje najbolje klapske pjesme rapskoj publici predstavili i otpjevali Tomislav Bralić i klapa Intrade, dok je gradska Riva u programu Clubbing Night ponovo okupila vrhunske DJ-e iz cijeloga svijeta. Rab Summer Festival ponovo je oduševio svojim izvođačima, odličnim programom i vrhunskom zabavom, pa ako ste propustili ovogodišnje izdanje Rab Summer Festivala, Rab Vas i sljedeće godine očekuje sredinom kolovoza s opet nezaboravnim programom i velikim brojem hrvatskih glazbenih zvijezda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook