Beauty, Health & Lifestyle Show

FOTO Završen 4. sajam ljepote: Evo što se svidjelo Eciji Ivušić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je završio međunarodno priznati sajam Beauty, Health & Lifestyle Show!

Uz atraktivne prezentacije, revije, radionice te inspirativna natjecanja, završio je četvrti po redu sajam ljepote 'Beauty, Health & Lifestyle Show' koji se ovog vikenda održavao u zagrebačkom Boćarskom domu.  

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Službeno otvoren u subotu u 10 sati, sajam je bio prilika za brojne izlagače da prezentiraju svoje proizvode i nove tehnike u području ljepote i zdravlja, a posjetitelji su mogli saznati sve o najnovijim trendovima poput metode japanskog iscrtavanja obrva ili posebnih tehnika feniranja, te pratiti čak nekoliko natjecanja - natjecanje u make up-u u organizaciji Profokusa, natjecanje u izradi noktiju u nekoliko kategorija te brojna druga. Osim toga, na sajmu su prezentirani i inovativni proizvodi poput kozmetike dr. Tončić koja je namijenjena isključivo djeci te revolucionarne kreme Athena koja, zahvaljujući sastavima iz različitih prirodnih ulja, citrusove kiseline i minerala, briše bore u 7 minuta, a iz tog razloga koriste je i poznate svjetske zvijezde poput Nicole Scherzinger, Ashanti,  Patti LaBelle, Jordin Sparks, Colbie Caillat i drugih.

Kakva to glazba može spojiti Jolu, Natali Dizdar i Eciju Ivušić?

Sajam ljepote posjetila su i poznata lica, među kojima je bila i poznata TV voditeljica Ecija Ivušić koju je oduševila japanska metoda iscrtavanja obrva salona ljepote Mysterion te je metodu i sama isprobala.

Drugi i posljednji dan ovog sajma ljepote i zdravlja obilježila su razna zanimljiva događanja između kojih izdvajamo prezentaciju orijentalnog plesa Zuzana Uhlirova, prezentaciju pole dancea Pole Dance & Aerial Fitness studija iz Zagreba Mighty M Station te veliku promociju novih boja i tehnika šišanja Dikson. Zanimljivo je bilo i natjecanje u noktima u kojem je prikazana inovativna 3D tehnika izrade noktiju.

Sajam je okupio 40-ak izlagača iz Hrvatske i regije, a koji su predstavili svoje proizvode, kozmetičke tretmane i novosti u području ljepote i zdravlja. Posjetitelji su mogli saznati sve o najnovijim trendovima, te se prepustiti uljepšavanju na licu mjesta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene