Zaprešić Boys
Zaprešić Boys

Najnoviji singl grupe Zaprešić boys, prvi ovogodišnji, zove se "Za ekipu".


"Za ekipu" je, baš kako i sam naslov govori, pjesma za svaku prosječnu hrvatsku škvadru ili ekipu koja se nađe u lokalnom pubu ili "bircu" kada igra nacionalna svetinja.

Vezani članci Slika nije dostupna Nogomet može početi uz Žuju Slika nije dostupna A najbolju navijačku domaću pjesmu ima...

Priča je to o 90% hrvatskih navijača koji si ne mogu priuštiti skupa putovanja i isto tako skupe pa i teško dostupne karte kako bi uživo gledali hrvatsku reprezentaciju.

Taj dan ekipe širom Hrvatske zaboravljaju na svakodnevne probleme te se u najdražem društvu opuštaju uz pokoju kapljicu gledajući i uživajući u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Mnogi će se prepoznati u njoj i ova pjesma Zaprešić boysa posvećena je upravo njima!

Ovom pjesmom grupa Zaprešić boys napravila je odmak od svog prethodnog repertoara tj. navijačkih pjesama nabijenim emocijama i ljubavi prema Hrvatskoj.

Novim, drugačijim pristupom u kojem prevladava svakodnevni vokabular prosječnog hrvatskog navijača i uz dozu humora, dobili smo ponovno nešto novo od navijačkih hitmakera u Hrvata.