Samo veselo

''Za ekipu'': Navijamo za Hrvatsku uz najnoviju pjesmu Zaprešić Boysa!

Zaprešić Boys Zaprešić Boys

Najnoviji singl grupe Zaprešić boys, prvi ovogodišnji, zove se "Za ekipu".

"Za ekipu" je, baš kako i sam naslov govori, pjesma za svaku prosječnu hrvatsku škvadru ili ekipu koja se nađe u lokalnom pubu ili "bircu" kada igra nacionalna svetinja.

Pogledaj i ovo Pero Galić i Marko Novosel Strastveni navijači Opća opasnost i Zaprešić boysi u duetu, otkrili kako navijaju kad igraju vatreni: "Zamisli da čuju to sve što im izgovaramo"

Priča je to o 90% hrvatskih navijača koji si ne mogu priuštiti skupa putovanja i isto tako skupe pa i teško dostupne karte kako bi uživo gledali hrvatsku reprezentaciju.

Taj dan ekipe širom Hrvatske zaboravljaju na svakodnevne probleme te se u najdražem društvu opuštaju uz pokoju kapljicu gledajući i uživajući u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Mnogi će se prepoznati u njoj i ova pjesma Zaprešić boysa posvećena je upravo njima!

Ovom pjesmom grupa Zaprešić boys napravila je odmak od svog prethodnog repertoara tj. navijačkih pjesama nabijenim emocijama i ljubavi prema Hrvatskoj.

Novim, drugačijim pristupom u kojem prevladava svakodnevni vokabular prosječnog hrvatskog navijača i uz dozu humora, dobili smo ponovno nešto novo od navijačkih hitmakera u Hrvata.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene