Prvo i najutjecajnije natjecanje za mlade modne dizajnere, Portanova Fashion Incubator, održava se ovaj vikend u Osijeku.


U 15. sezoni LIGHT, Portanova Fashion Incubator donosi čak dva dana proširenog programa s ukupno 13 modnih revija i odličan party, a održat će se ovaj vikend u petak 13. i subotu 14. studenog u Osijeku.

Vezani članci Zemlja i zvijezde Pokazao našu galaksiju iz druge perspektive, rezultat oduzima dah Dizajner brenda BiteMyStyle Zoran Aragović (Foto: Dnevnik.hr) Saznali smo koja je žena zaslužna za modni uspon Zorana Aragovića!

U petak 13. studenog u trgovačkom centru Portanova prva je revijalna večer nazvana EDITOR'S CHOICE. Koncept programa je na osječkoj pisti prikazati afirmirane i uspješne domaće dizajnere prema izboru gostujućeg urednika. U prvom izdanju EDITOR'S CHOICE-a pozvani modni urednik je Teo Perić, iskusni dizajner i stalni član žirija Portanova Fashion Incubatora. Prema izboru gosta urednika, pogledat ćemo kolekcije brendova SOEL by Sonja Lamut, Ana Maria Ricov, kuća Moda Stolnik i NEBO.

Mladi atletičar naslovno lice kampanje za 13. Portanova Fashion Incubator

U subotu 14. studenog u 12 sati Lidija Pihler YUNIKU, koordinatorica dizajnera i modela na PFI-u i članica stručnog žirija, svojom prvom samostalnom revijom obilježit će čak 10 uspješnih godina dizajnerske karijere koju je započela pobjedom na Fashion Incubatoru. Revija kolekcije BIZZARE održat će se u vizualno impresivnom atriju Arheološkog muzeja Osijek. Centralno događanje 15. Portanova Fashion Incubatora, FINALE sezone održat će se u subotu 14. studenog u 20:30 sati u trgovačkom centru Portanova. Odabrani finalisti sezone LIGHT prema odluci stručnog žirija su Gabrijela Krešić, Kruno Jendrijev, Maria Krnić, Mirjana Klepić i Nino Sablić.

Pet kolekcija mladih autora na Fashion Incubatoru:

Nakon premijernih kolekcija, dok stručni žiri bude donosio odluku o pobjedniku sezone, vidjet ćemo posljednje kolekcije prošlogodišnjih najboljih Jelene Holec, Anthony Avangarda i KLISAB. Nakon proglašenja pobjednika i najboljeg novog dizajnera 2015. godine, održat će se završni party Portnova Fashion Incubatora. Radi se o zabavi organiziranoj u galeriji Kazamat, događanju s konceptualno uređenim prostorom i elektronskom glazbom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook