Kakav glas

Poslušajte kako pjeva jedna od najzgodnijih Hrvatica: U pomoć joj uskočio i poznati dalmatinski slavuj

Lara Brkić (Foto: Boris Mataković) Lara Brkić (Foto: Boris Mataković) Boris Matakovi? 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Brkić (Foto: Boris Mataković) Lara Brkić (Foto: Boris Mataković) Miss Hrvatske 2019 (Foto: PR) Miss Hrvatske 2019 (Foto: PR) Miss Hrvatske 2019 (Foto: PR) +0 Marko Škugor (Foto: IN Magazin) Galerija

Lara Brkić jedna je od 14 natjecateljica koje se ove subote bore za titulu Miss Hrvatske.

Korčulanka Lara Brkić, jedna od natjecateljica ovogodišnjeg Izbora za Miss Hrvatske, pokazala je kako je osim ljepote krase i još brojni drugi talenti.

Naime, među 14 natjecateljica upravo je Lara tijekom priprema za Izbor pobijedila u kategoriji talent show i to tako što je konkurenciju pomela svojim nevjerojatnim glasom.

Tijekom tih priprema mentor joj je bio Zoran Škugor, a svoju interpretaciju odradila je uz pomoć Marka Škugora i tako preko noći postala viralan hit jer o ovom videu danas svi pričaju.

Lara inače obožava sport, naročito kick-box koji trenira. Sretno je zaljubljena, a njezin gospodin “Savršeni” osvojio ju je na prvi pogled tijekom slučajnog susreta u Splitu. Tada je mislila da je običan turist iz Australije, no već idući dan ponovno su se sreli na Korčuli i od tada su nerazdvojni.

Ipak, Lara je tek jedna od 14 natjecateljica koje se ove subote bore za titulu najljepše. Finalni Izbor za Miss Hrvatske održava se na otoku Lošinju i to je ujedno prvi put da se ovaj najprestižniji izbor ljepote događa na nekom hrvatskom otoku. Pogledaj i ovo Lucija Begić Kako vam se čini? Pogledajte video o našoj Luciji koja se natječe na Izboru za Miss svijeta, neki prizori stvarno oduzimaju dah!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +7 Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Celebrity Brazilska ljepotica nije odoljela poljupcima dečka koji ju je osvojio u samo jednoj noći
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene