Lara Brkić jedna je od 14 natjecateljica koje se ove subote bore za titulu Miss Hrvatske.

Galerija


Korčulanka Lara Brkić, jedna od natjecateljica ovogodišnjeg Izbora za Miss Hrvatske, pokazala je kako je osim ljepote krase i još brojni drugi talenti.

Naime, među 14 natjecateljica upravo je Lara tijekom priprema za Izbor pobijedila u kategoriji talent show i to tako što je konkurenciju pomela svojim nevjerojatnim glasom.

Tijekom tih priprema mentor joj je bio Zoran Škugor, a svoju interpretaciju odradila je uz pomoć Marka Škugora i tako preko noći postala viralan hit jer o ovom videu danas svi pričaju.

Lara inače obožava sport, naročito kick-box koji trenira. Sretno je zaljubljena, a njezin gospodin “Savršeni” osvojio ju je na prvi pogled tijekom slučajnog susreta u Splitu. Tada je mislila da je običan turist iz Australije, no već idući dan ponovno su se sreli na Korčuli i od tada su nerazdvojni.

Ipak, Lara je tek jedna od 14 natjecateljica koje se ove subote bore za titulu najljepše. Finalni Izbor za Miss Hrvatske održava se na otoku Lošinju i to je ujedno prvi put da se ovaj najprestižniji izbor ljepote događa na nekom hrvatskom otoku.

Brazilska ljepotica nije odoljela poljupcima dečka koji ju je osvojio u samo jednoj noći


 

Vezani članci Marija Šekerija Što kažete na Marijin nastup: "Na audiciji si bila Marica pekarica, a sada si se vratila kao carica Marica" Sarah Seifert (Foto: Instagram) Zaludila je Hrvatsku vještinom "miješanja" bujne guze, a sada se okušala u novom izazovu