Seksi, seksi

FOTO Zanosne djevojke podigle temperaturu u zagrebačkom klubu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klub H20 ponovno je pripremio pravu poslasticu svojim posjetiteljima!

Unatoč niskim temperaturama, klub H20 ovog su vikenda dobro zagrijali atraktivni performeri United Latinas. Čari svjetskih klupskih destinacija mogli su osjetiti gosti popularnog zagrebačkog kluba koji u bogatom sadržaju najavljuje i ponovna gostovanja najboljih performera i glazbenika. Prekrasni kostimi, ples i akrobacije pokazale su nam kako izgleda prava plesna bajka uz najnovije svjetske glazbene hitove.

Pogledaj i ovo Petar Grašo - 5 Svi znate tu pjesmu! Hana Huljić odmalena je bila bliska s Danijelom Martinović, sjećate li se spota za njezinu pjesmu u kojem se pojavila?

Klub H20 za svetog Nikolu otvorio novogodišnju party groznicu

Bogat program u prosincu vrhunac će doživjeti i tradiocionalnim božićnim koncertom grupe Magazin u četvrtak, 25. prosinca, a za koji vlada posebno zanimanje. 22. obljetnica rada grupe Magazin predstavlja i poseban repertoar ovog koncerta koji će obuhvaćati pjesme svih pjevačica grupe, s naglaskom na božićno raspoloženje i duh blagdana.

Ulaznice za koncert grupe Magazin u pretprodaji u klubu H20 mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna, a preporuča se ranija kupnja ulaznica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene