Premijera!

Zanosna Maja Bajamić u novom spotu i singlu spojila je dva tekstopisca i tri države: Poslušajte kako zvuči ''Tranquila''!

Maja Bajamić Maja Bajamić Foto: PR

Dolaskom proljeća i toplijih dana, Maja Bajamić odlučila je, pod etiketom Menarta, izdati novi singl bržeg ritma pod nazivom ''Tranquila''! Pjesmu autorski potpisuju Adis Eminić i Dušan Bačić dok je za produkciju bio zaslužan Dejan Nikolić.

Pjesmu prati šaroliki i razigrani video broj koji možete pogledati na sljedećem linku:

Pogledaj i ovo Maja Bajamić pokazala svoju raskoš Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

 ''Tranquila je pjesma kojoj se posebno veselim. Brži ritam i topliji dani najavljuju i nove početke, a odlasci iz toksičnih odnosa uvijek su bili dobra uvertira za njih. Puno žena i muškaraca nalazi se upravo u takvima, a zbog načina na koji je priča ispričana i upakirana tekstom, glazbom i općenito atmosferom, Tranquila je statement - odgovor jedne žene na takav odnos, na toksičnu ljubav koja je ‘živa ali ne diše’. Tranquila je odluka i atraktivan ženski odlazak. Imala sam takvih. Odlična ekipa okupila se i studiju i na setu spota i puno im hvala. Dule i Adis odličan tekst, Dejan aranžman. Make up i hair by Miloš Đorđević , makeup Nataša Miljković. Posebno veselje bilo je stiliziranje koje sam za ovu prigodu odradila sama. Odabrala sam šminku, frizure i odjeću, sjela u auto, odvezla se u Beograd. Odradila sam sedamnaest sati snimanja, ali kada je iza kamere čovjek s prekomilijunskim brojem pregleda Vedad Jašarević - sve je lakše. Već i sutradan sam se vratila u Zagreb. Mastering je odradio sjajni Tom Waltz. Jedan sjajan tim talentiranih ljudi i bilo je nezaboravno. A sada – Tranquila'', izjavila je Maja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene