Žanamari je predstavila svoju novu pjesmu ''Začarani krug''.


Unatoč gustom rasporedu između snimanja i probi vezanih uz zabavni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", Žanamari je našla inspiraciju za novu pjesmu.

„Začarani krug“, iako je pop-pjesma, u sebi nosi radiofonični bendovski vintage zvuk.
"Želim se maksimalno poigrati s pop-zvukom, prikazati sve njegove aspekte i mogućnosti, baš kao što sam proteklih 6 godina autorski istraživala alternativni pop i pop rock.”,  rekla je Žanamari.

Iza produkcije ove pjesme stoji V.R.H. Productions, produkcijska kuća Žanamari i Marija Perčića, koji je zaslužan i za ovaj aranžman. U pripremi je i videospot koji će biti gotov kroz desetak dana.

"Sigurna sam da će se s tekstom pjesme poistovjetiti mnoge žene. Kroz sve moje tekstove uvijek se osjeti taj jedan suptilni girl power moment žene koja je snažna, ali nenametljiva. Žena koja zna što želi, ne boji se to tražiti, ali isto tako je nježna, emotivna i ne skriva svoju krhku stranu, nego ju s ponosom nosi. Sve mi tražimo princa na bijelom konju, koji zaslužuje da budemo njegove. Dok ne nađemo 'njega', nedodirljive smo i dominantne jer se tako štitimo od uljeza u životu." - komentira Žanamari, koja potpisuje tekst nove pjesme.

Pjesma "Začarani krug" četvrti je dio konceptualne pop-priče "Girl Power Hit Box", što je radni naziv novog albuma u nastajanju.