Vruće, vruće

Prezgodna Žanamari opet razvalila: Provokativna priča o neobveznoj avanturi za jednu noć

Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) +0 Žanamari (Foto: Instagram) Galerija

Žanamari i Joshua Macks objavili novi seksi ljetni videospot.

Novim videospotom ''Romantika'' Žanamari ljetne temperature dovodi do usijanja. I ovog je puta zapjevala u duetu s Joshuom Macksom, a njihov novi singl ''Romantika'' prava je ljetna poslastica u kojoj će se prepoznati svi koji ne gube vrijeme dok čekaju pravu ljubav.
Intrigantni tekst govori o tome na što smo sve spremni kad ''podivljaju hormoni''.

Pogledaj i ovo showbuzz unatoč tome što je zauzet Suprugu naše pjevačice žene se nemilice upucavaju

''Obožavam pjevati ovaj malkice provokativni tekst o neobveznoj avanturi za jednu noć zato što sam potpuna suprotnost od toga. Ja sam svojeg čovjeka već odavno zavoljela i s njim i našom kćeri provodim vrijeme 24/7, no nisam nimalo konzervativna. Ovo je himna za sve koji su imali barem jednu vruću ljetnu avanturu dok su čekali princa na bijelom konju! Maky je u spotu utjelovio jednog pravog suvremenog seksi Instagram influencera kojeg svi žele, ja sam odradila i selfie i belfie, plesačice su odradile svoj youtuberski plesni video, a na kraju smo se Maky i ja našli na Tinderu! Očito je da je spot inspiriran online trendovima, a s obzirom na to koliko i Maky i ja puta dnevno dobivamo vruće ponude od naših followera, čini mi se da je i ljubav za jednu noć postala više nego trend. Doduše, mi to jedno drugom pokažemo i umiremo od smijeha kakvih uleta i ideja ima! Ljudi su zaista maštoviti - pogotovo ljeti! Hahaha'', našalila se Žanamari.

Zarazna melodija njihova novog singla ''Romantika'' rasplesat će mnoge ovog ljeta na plesnim podijima, a upravo plesom Žana održava svoju savršenu liniju. Zato joj je najmanji problem bio uskočiti u oskudni badić i snimiti seksi scene za novi ljetni videospot.
''Obožavam plesati, ali to činim jedino doma ili kad sa suprugom izađem u noćni izlazak što se dogodi tek nekoliko puta u godini! Mislim da su geni većinom zaslužni za moju vitku liniju, no najviše kalorija potrošim igrajući se i trčeći za našom Gabi, koja je puna energije i teško joj je ostati dulje od minute na jednom mjestu!'' ispričala je Žana, koja uživa u majčinskim obvezama, a suprug Mario najveća joj je potpora.

Autor pjesme i aranžmana je Joshua Macks, a spot su radili pod okriljem svoje produkcijske kuće V.R.H. Productions.

Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR)

“Htjela sam pokazati kako mi ovdje u Dalmaciji zaista imamo sve! I urbane i fancy lokacije i mjesta na koja možemo pobjeći i biti u dodiru s prirodom. Osim toga imamo izvrsnu društvenu scenu! S guštom sam u spot pozvala poznatu instagram bloggericu i fotografkinju Petru Čolak iz Tučepi, vrhunskog hair artista Borisa Vukoju iz Makarske te izvrsnu plesnu skupinu Dance Crew United iz Splita. Kako se stvari na moru uvijek događaju spontano, tako smo i noć prije snimanja upoznali egzotičnu crnku Tianu Babić, koja tu ljetuje i pozvali i nju da glumi u spotu!“ ispričala je Žanamari.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene