Petu godinu za redom, zagrebačka organizacija Ekstrakt predstavlja Dimensions festival u Zagrebu.


U dvorani Željezničar, 26. svibnja će nastupiti britanski producent Keith Tenniswood a.k.a. Radioactive Man, jedan od pionira i predvodnika UK electro scene na kojoj je aktivan još od sredine devedesetih, a zajedno s Andrew Weatherallom čini kultni UK dvojac Two Lone Swordsmen. Keith će u Zagrebu predstaviti svoj fantastični live act koji izvodi isključivo na hardweru.

Vezani članci Slika nije dostupna Dimensions festival 2015. najavio prve zabave na brodovima! Slika nije dostupna FOTO Tour de Žur: Dimensions u Puli - butik je otvoren!

Dimensions festival je festival elektroničke glazbe koji se održava na jedinstvenoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule, a njegovo šesto izdanje će se održati od srijede 30. kolovoza do nedjelje 3. kolovoza 2017. Dimensions festival je cijenjen zbog svojih prekrasnih lokacija, vrhunskih zvučnih sistema, intimne atmosfere, ali i istančanog glazbenog ukusa i politike izbora najkvalitetnijih vodećih svjetskih glazbenika; DJ-a, producenata, bendova, izdavačkih kuća i kolektiva.

Organizatori dijele 2x1 ulaznicu!

Povodom gostovanja britanskog producenta, organizatori dijele 2x1 ulaznicu. Sve što trebate napraviti jest lajkati stranicu Showbuzza na Facebooku te u inbox ostaviti vaše podatke! Usto, trebate odgovoriti na nagradno pitanje: "Na kojoj pozornici Dimensions festivala ovog ljeta u Puli nastupa Radioactive Man?". Dobitnike javljamo u petak u 12 sati!