Spektakl

Zagrebačko nebo kao kulisa za Aldukovu 'Lumiere evening“ kolekciju'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati dizajner predstavlja nastavak aktualne kolekcije, kolekciju večernjih haljina 'Lumiere evening'.

Nakon što je u proljeće predstavio kampanju za kolekciju Lumiere snimanu u Parizu, poznati modni dizajner Ivan Alduk predstavlja nastavak na tu aktualnu modnu priču. Radi se o mini kolekciji večernjih haljina koja se idealno uklapa u već predstavljene proljetne modele.

Pogledaj i ovo Link by Ogi Antunac Odlična ideja U korak s vremenom: Limitirana kapsulna kolekcija Link by Ogi Antunac nosi važnu poruku

Dašak hrvatske mode na ulicama Pariza

Ova kolekcija večernjih haljina u puder, crnoj, zelenoj, svijetlo plavoj i crvenoj boji modni je nastavak na aktualnu kolekciju "Lumiere" za sezonu proljeće/ljeto 2014. Prvi, dnevni dio kolekcije, sniman je u predivnom, suncem okupanom Parizu gdje je za zaštitno lice odabrana Nizozemka Tanja Kok. Ovaj drugi dio kolekcije snimljen je proteklog vikenda, na sam dan grada Zagreba, u potpuno drugom ambijentu, u zagrebačku suton.

'Kroz dva dijela kolekcije htjeli smo povezati dva meni draga grada, Zagreb i Pariz. Cijelu "Lumiere" kolekciju za proljeće/ljeto odlikuje jak kolorit i ženstveni, pročišćeni krojevi koji laskaju figuri, a takav je slučaj i s večernjim haljinama koje predstavljamo ovim jednostavnim, ali efektnim fotografijama.

Snimanjem kampanje u dva djela i u dva grada, htio sam uvesti neke novosti i iznenađenja za sve svoje drage klijente i suradnike', objasnio je Ivan Alduk.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene