Knockout Snow Festival vraća se u Orcieres, a popularni After Ski Party i ove godine u znaku DJ-a Viktora i Jurkija.


Energični DJ dvojac Frankie Headfors pridružuje se velikoj glazbenoj i sportskoj avanturi KnockOut Snow Festivalu!

Vezani članci Sanja Doležal i Hladno pivo Poslušajte nespojivo, gitaristički disko mutant Hladnog piva i Sanje Doležal! Slika nije dostupna FOTO Hladno pivo priredili provod za pamćenje!

Bajkoviti Orcieres i ove je godine domaćin tisućama mladih iz cijele regije i to u čak dva termina, novogodišnjem izdanju od 28. prosinca do 04. siječnja 2014., te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014. Popularni After Ski Party i ove godine u znaku Viktora i Jurkija poznatijih pod imenom Frankie Headfors, a dečki će u Francuskoj zasvirati u oba termina.

DJ brend Frankie Headfors pravo je osvježenje na usnuloj hrvatskoj klupskoj sceni. Dvojica prijatelja Ivan Juratovac (Jurki) i Viktor Šimunić godinama su prepoznati kao DJ-i u hrvatskim glazbenim krugovima. Odluka da pod zajedničkim imenom Frankie Headfors udruže snage i krenu u zajedničko osvajanje DJ svijeta donijela im je nevjerojatan uspjeh kod publike koja je prepoznala dinamiku, atraktivnost i posebnu energiju DJ dvojca. Uz nastupe na Papaya World Touru u brojnim europskim gradovima, redovni su rezidnenti i zagrebačkog klupskog projekta Reforma.

>> Pow Wow party u Papayi - Zaista spektakularno!

Osim Frankie Headforsa KnockOut Snow Festival ove godine predstavlja i zagrebačku rock grupu Hladno pivo te Gorana Bareta i Majke, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.

Hrvatska invazija na francuske Alpe se ponovno nastavlja, a domaćini goste iz naše regije očekuju s velikim nestrpljenjem. O prošlogodišnjem KnockOut-u na naslovnicama regionalnih novina izvještavali su brojni francuski mediji.

A kako je bilo prošle godine After Ski partiju na kojem su nastupili Frankie Headfors, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook