Zagrebački Brkovi objavili su spot za novi singl "Sudbina" kojim najavljuju skoro studijsko izdanje.


Brkovi su objavili spot za novi singl "Sudbina". Godinu dana od izlaska još uvijek aktualnog albuma "Torzo Dade Topića" Brkovi su prvo objavili pjesmu "Boli me", a sad i novi singl i spot "Sudbina". Novi rad je sniman u zagrebačkom studiju "Jura", miks i mastering u novosadskom "Pikniku", a za pultom su sjedili Branimir Božak i Miroslav Majkić. Scenarij i režiju spota "Sudbina" zajednički potpisuju Kristijan Tomerlin i Tomislav Kaloušek.

Vezani članci Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Rijetki izlazak jednog od najzgodnijih frajera na svijetu zasjenili njegovi jako čudni brkovi Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić u zagrljaju markantnog glumca koji joj ljubi vrat: "Volim te, volim..."

Koncertno ljeto Brkova polako se puni. U lipnju obilaze Bačku Palanku, Sofiju i Kragujevac, a u srpnju Lukavac, Šipovo i Užice, dok će ih Hoomstok u Humu na Sutli slušati i gledati 19. kolovoza. Londonska O2 Academy Islington imat će čast ugostiti Brkove 15. rujna na njihovom prvom britanskom nastupu u karijeri. Put u britansku prijestolnicu iskoristit će da se vrate i u Irsku, gdje je 17. rujna dogovoren koncert u klubu Opium Rooms, puno većem nego Fibber Magees kojeg su nakrcali prošlog listopada.