"Sudbina je tako htjela"

Brkovi imaju novi hit! Nova stvar oduševljava na prvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački Brkovi objavili su spot za novi singl "Sudbina" kojim najavljuju skoro studijsko izdanje.

Brkovi su objavili spot za novi singl "Sudbina". Godinu dana od izlaska još uvijek aktualnog albuma "Torzo Dade Topića" Brkovi su prvo objavili pjesmu "Boli me", a sad i novi singl i spot "Sudbina". Novi rad je sniman u zagrebačkom studiju "Jura", miks i mastering u novosadskom "Pikniku", a za pultom su sjedili Branimir Božak i Miroslav Majkić. Scenarij i režiju spota "Sudbina" zajednički potpisuju Kristijan Tomerlin i Tomislav Kaloušek.

Pogledaj i ovo Özcan Deniz (Foto: Instagram) u gadnim problemima! Turskom ljepotanu prijeti zatvorska kazna nakon brzog kraha braka s ljubomornom manekenkom

Koncertno ljeto Brkova polako se puni. U lipnju obilaze Bačku Palanku, Sofiju i Kragujevac, a u srpnju Lukavac, Šipovo i Užice, dok će ih Hoomstok u Humu na Sutli slušati i gledati 19. kolovoza. Londonska O2 Academy Islington imat će čast ugostiti Brkove 15. rujna na njihovom prvom britanskom nastupu u karijeri. Put u britansku prijestolnicu iskoristit će da se vrate i u Irsku, gdje je 17. rujna dogovoren koncert u klubu Opium Rooms, puno većem nego Fibber Magees kojeg su nakrcali prošlog listopada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene