Srce otključano

Što to Robert Kurbaša i Petra Kraljev rade s Ljubavnicima?

Robert Kurbaša, Petra Kraljev, Ljubavnici (FOTO: PR) Robert Kurbaša, Petra Kraljev, Ljubavnici (FOTO: PR)

Zagrebački bend Ljubavnici predstavlja prekrasnu ljubavnu baladu.

Popularni zagrebački sastav Ljubavnici koji je u zadnjih godinu dana postigao nevjerojatan uspjeh sprema nam novu glazbenu poslasticu.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretno! PROSLAVILI ZAJEDNO "Za vikend ćemo slaviti kao ekipa"

Njihov posljednji singl Moja, koji je na YouTube-u pregledan više od 2 milijuna puta, dobio je same pohvale što od glazbene struke, što od publike.

Ljubavnicima je to dalo dodatan vjetar u leđa te su ovih dana završili snimanje spota za pjesmu Srce otključano koja će svoju premijeru imati 1. veljače, na samom početku mjeseca zaljubljenih.

Srce otključano je prekrasna balada koja govori o pravoj, iskrenoj ljubavi, baš onakvoj kakvu slavimo na Valentinovo.

Autor glazbe i teksta je, kao i na prethodnih šest singlova, frontmen benda Mario Regelja dok producentsku palicu ovoga puta preuzima mladi i talentirani Luka Kovačić.

Spot je sniman u prekrasnoj prirodi Krapinsko-zagorske županije, na imanju Pačetina kod Svetog Križa Začretje, a ljubavnu priču o kojoj pjevaju Ljubavnici ispričali su nam glavni glumci spota, svima poznati Robert Kurbaša i Petra Kraljev, a sve pod redateljskim okom Luke Grgasa.

Robert Kurbaša imao je same riječi hvale za pjesmu i bend: „Dobra stvar! Nježna, romantična i što je najvažnije, optimistična ,sretna i ljubavna. Rijetke su takve pozitivne ljubavne pjesme. Ima sve preduvjete za veliki hit! Dobra glazba, stihovi, cure bi rekle izvrstan i oku ugodan vokal, dobar spot – kladim se da će ući u top 5 singlova za ovu godinu.

Što se dečkiju tiče, mladi su, potentni, puni energije i kreativnosti. Želim im puno uspjeha u radu, ali i lijep,stabilan privatan život. Želim im jedan dobar balans između naravi tog posla i kvalitetnog privatnog života.“

Simpatična Petra također nije krila svoje oduševljenje pjesmom i cijelim timom. Na pitanje da li joj u privatnom životu pripremaju iznenađenja kao iz spota veselo je odgovorila: „Još ne! Možda kada me budu prosili sve bude pripremljeno na ovakav način.

Ali vjerujem da treba imati sreće i u životu naići na srodnu dušu. Ostavite otključana srca jer nikada ne znate gdje vas Vaša sreća čeka.“

Robert Kurbaša, Petra Kraljev, Ljubavnici (FOTO: PR) Robert Kurbaša, Petra Kraljev, Ljubavnici (FOTO: PR)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene