'Predsjednica ko-Kolinda'

Zagreb: Humanitarni stand up comedy show za djecu Gunje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dođite na humanitarni stand up comedy show o muško- ženskim odnosima „Štiklom u mozak, loptom u dupe - SMIJEHOM ZA GUNJU“ u Zagrebu.

Nakon više od 300,000 klikova na Youtube imitaciju „Kolinda Grabar Kitarović by Marijana Perinić“, novoizabrana predsjednica ko-Kolinda, u suradnji s Društvom Naša djeca grada Vinkovaca, poziva Vas na humanitarni stand up comedy show o muško- ženskim odnosima „Štiklom u mozak, loptom u dupe - SMIJEHOM ZA GUNJU“ u utorak, 24/03/2015 u 20,00h u Tvornici kulture ( Šubićeva 2, Zagreb).

Pogledaj i ovo showbuzz Komično nabildan KOMIČAR On dokazuje da je bolje biti dobra kopija, nego loš original

Pet punih kofera prijateljstva poslano mališanima u Gunju

U sklopu programa nastupaju profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u renomiranim klubovima diljem regije: Marko Petar Orešković, Zvonko Kožić, Denis Rajčić i Krešimir Rich, a kao posebni gosti večeri nastupaju komičari Zuhra i Marijana Perinić u ulozi Predsjednice ko-Kolinde koja će se opet obratiti široj javnosti, a za čiji je styling ovoga puta zadužena Udruga Kamensko.

Ulaznice po cijeni od 40 kn moguće je kupiti u pretprodaji putem sistema Entrio.hr, a na dan događaja u Tvornici Kulture. Prihod od kupljenih ulaznica uplaćuje se za akciju „ Pun kofer prijateljstva“ za pomoć djeci s poplavljenih područja u igraonici „GANJA“ u Gunji. Cilj ove akcije je osigurati svakom djetetu poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije pojedinačno putnu torbu (kofer) s najosnovnijim osobnim stvarima za svaku priliku. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene