DOĐITE NA BOŽIĆNU DISCO GROZNICU

Zagreb Disco Festival

PR PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR +0 PR Galerija

Počinje božićna disco groznica! Provjerena ekipa Zagreb DISCO Festivala i ove je godine pažljivo smišljala program i pripremila najveseliji, najluđi i najplesniji božićni disco spektakl

 

ZDF slavi četvrto božićno izdanje sa statusom najvećeg i najpopularnijeg regionalnog disco festivala koji je po svom programskom konceptu jedinstven u svijetu.

Ovogodišnji ZDF gostuje u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo, za disco generaciju mjesto poznato kao legendarna Moša. ZDF s ponosom i veseljem najavljuje bogatu klupsku produkciju s vrhunskim soundom i odličan program uz 10 DJa i live izvedbom specijalnih gostiju.

Neće biti teško zamisliti život u ritmu muzike za ples uz nastup kultnog zagrebačkog benda Jura Stublić & Film. Jedan od najpoznatijih bendova osamdesetih će usijati atmosferu sa svojim najvećim hitovima. I to nije sve! Nakon dvije godine na ZDF se vraća Marina Perazić, no ovog puta u ulozi DJice sa svojim "Guilty Pleasure Disco Queen" show-om u kojem kombinira DJ set i live izvedbu najvećih Denis&Denis hitova.

PR PR

Pripremite se na punih osam sati čiste glazbene i plesne uživancije. Uz poznate ZDF DJe – Borivoja Vincetića, Krnyu, Fukija, Tome Ricova, XEDa i Uncle Jama, imat ćemo prilike vidjeti i Tomi Phantasmu, DJ XXXtendeda i HrwoE-a koji već sad s nestrpljenjem glancaju vinile. Na dva posebno osmišljena tematska dance floora slušat ćemo najbolju mjuzu koja se puštala u ‘70/’80’90 te otputovati zajedno u najplesnije glazbeno doba kad smo izlazili po disco klubovima svaki dan.

Ulaznice u pretprodaji u sustavu Eventim: https://bit.ly/2QlMitn

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene