Poznati svi izvođači!

Treće izdanje zagrebačkog festivala zaključilo glazbeni dio programa

Zagreb Beer Fest (Foto: PR) Zagreb Beer Fest (Foto: PR) Foto: PR

Jonathan, Antenat, J.R. August, Rezerve, Headoneast, Clone Age, Deni & Robin i Grapevine Babies su nova glazbena imena kojima Zagreb Beer Fest zaključuje lineup trećeg izdanja.

Jonathan, Antenat, J.R. August, Rezerve, Headoneast, Clone Age, Deni & Robin i Grapevine Babies su nova glazbena imena trećeg Zagreb Beer Festa te se na pozornici u centru Zagreba pridružuju Morcheebi, Urbanu&4, Psihomodo Popu, Borisu Štoku, Svemirku, Detouru, Punčkama, ESC Lifeu, Luce, Rolo, Electric Octopus te Haiku Gardenu.

Pogledaj i ovo showbuzz Slijede Kings of Leon Počeo 12. INmusic festival: Prvi dan vruće uz Arcade Fire

Riječki Jonathan nakon američke turneje i nagrade Rock&Off stiže ponovno pred zagrebačku publiku i to na Zagreb Beer Fest, gdje će predstaviti brojne hitove među kojima je i pjesma "I Never Meant To Be There", koju je publika i struka proglasila jednim od najboljih singlova prošle godine.

Na pozornici u centru Zagreba pridružit će im se i Antenat. Jedan od najboljih domaćih live bendova iza sebe ima tri studijska albuma, na sceni su više od 20 godina, a svoje najbolje adute predstavit će u svibnju ove godine.

Na Zagreb Beer Festu svirat će i jedan od najzanimljivijih predstavnika domaće scene, J.R. August. Ovaj sjajni multiinstrumentalist iza sebe ima pet EP-a, a kako zvuči uživo u punom sastavu benda imat ćemo prilike pogledati u Parku dr. Franje Tuđmana.

O Rezervama se u posljednje vrijeme puno priča i to s razlogom. Ovaj mladi bend sve više je prisutan na domaćoj sceni, a nakon sjajnih singlova, nagrada i albuma, stižu i na pozornicu Zagreb Beer Festa. Pridružit će im se Headoneast, bend koji je na sceni već dugi niz godina, a publiku oduševljava konceptualnim spotovima i glazbom na koju nismo navikli često je čuti u našim krajevima.

Clone Age također će se pojaviti na pozornici Zagreb Beer Festa, a imat ćemo priliku poslušati pjesme s albuma "Fuse", kao i najnovije snimke iz njihove radionice.

Deni & Robin je novi hrvatski synth pop projekt čija će premijerna izvedba biti upravo na Zagreb Beer Festu. Na Zagreb Beer Fest stižu još i riječki Grapevine Babies, funk grupa koja je s radom započela prije pet godina kada se nekoliko zaljubljenika u funk glazbu našlo i počelo stvarati autorske pjesme. Danas broje 12 članova, a uživo su pravo osvježenje koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Lineup Zagreb Beer Festa službeno je zaključen, a od 16. do 19. svibnja 2019. u Parku Franje Tuđmana u centru Zagreba publika će imati priliku uživati u sjajnim koncertima, dobroj pivi, hrani i dodatnim sadržajima koje će festival otkriti uskoro.

Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) +5 Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Celebrity Internet je uvjeren da na ovoj slici s Donaldom Trumpom nije Melania: Tko je onda ta žena?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene