Čestitke!

ZAG-ovci slave 10. rođendan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Medijska družina Osnovne škole Marije Jurić Zagorke, "Zaigrani aktivni gromoglasni", široj javnosti poznatija pod akronimom ZAG, ovaj tjedan provodi u velikom slavlju.

 Na njihovim mladim, a opet jakim plećima, već je deseta godina postojanja..

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte ih sve Clean Bandit zauzeli prvo mjesto na Top 20 listi Radija808

Velika fešta održat će se sutra u zagrebačkom kinu Tuškanac, gdje će klinci, njihovi roditelji, njihove voditeljice i zvijezde njihovih uradaka svečanim prikazivanjem filmova uveličati desetu godinu svog postojanja. Osim vrhunskih filmskih uradaka, posjetiteljima će se nuditi i vrhunske mesne i pekarske delicije. Razlog više za dolazak!

  U proteklih deset godina snimili su dvadesetak filmova i tri radijske emisije. U glavnim ulogama njihovih remek-djela našli su se redom daroviti školarci. Svoje projekte realiziraju kroz projekte Zagorkini lumeni, Sva lica različitosti i Sretna djeca.

Njihove voditeljice, osim što ih svakodnevno oplemenjuju bogatstvima i ljepotama materinjeg im, hrvatskog jezika, sav svoj trud uložile su u njihovu filmsku izobrazbu. Djeca su pod patronatom Nataše, Melite i Ane naučila kako se montira, snima, drži mikrofon, pali kamera.

ZAG-ovci su najponosniji na svoje nagrade koje redovito "beru" na dječjim smotrama. Probudite li ih u 3 ujutro, ko' iz puške će ispaliti: "Nagrađeni u Sesvetama, Čakovcu, Koprivnici, Novigradu, Dubrovniku, Puli i Bjelovaru!". A sumnjamo da će na tome stati.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene