Dobra zabava

Zadarska večer uz klapu Intrade u Roku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klub zadarskih studenata organizira zadarsku večer uz klapu Intrade.

Tomislav Bralić i klapa Intarde nastupit će ovoga petka, 11. travnja iza 22 sata, u sklopu Zadarske večeri u Clubu Roko kada će otpjevati svoje najveće hitove - „Zora bila“, „Zašto uvik pivam“, „Samo more nosin ja u duši“,i još mnogo drugih.

Pogledaj i ovo Boris Oštrić i Klapa Intrade Veliki hit! Dalmatinski evergreen "Kapetane, tribali bi doma" nakon 20 godina napokon dobio spot!

FOTO Lijepe Splićanke su atmosferu zagrijale do usijanja

Zagrebačka publika moći će uživati u klapskoj večeri jedne od najpopularnijih klapa u zemlji, ali i svijetu, a sve u organizaciji Kluba zadarskih studenata.

„U šali kažemo kako smo mi najslušanija i najnenagrađivanija klapa. Te nagrade nas zaobilaze, ali ne bunimo se niti se ljutimo na nekoga. Mi znamo da je uspjeh koji smo postigli rezultat truda, rada, upornosti i tvrdoglavosti“, kazao je jednom prilikom Bralić. Tvrdi da se razlikuju od drugih ponajprije zbog pjesama i načina izvedbe, što je i publika prepoznala i zbog čega su toliko prihvaćeni i popularni.

Uz klapske pjesme Intrade rado pjevaju dalmatinske šansone, a najpoznatiji su po novim skladbama koje najčešće izvode uz glazbenu pratnju. Stihove klape koja djeluje više od 20 godin napamet znaju mnogi, a vrlo su popularni i među strancima pa tako često nastupaju u dijaspori.

Nikako ne propustite veliki koncert ovih Dalamtinaca i svoju ulaznicu po cijeni od 30 kuna kupite već danas. Club Roko Vas čeka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene